Monday, August 28, 2017

Förtelmes főnökök 2011 Teljes Film Magyarul Online

Förtelmes főnökök 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (9882 értékelés alapján)



Az egyik szexmániás fogorvos (Jennifer Aniston), a másik diktátorhajlamú marketinges (Kevin Spacey), a harmadik csak örökölte a gyárát, de mindent tönkretesz maga körül (Colin Farrell) - bármekkora is a verseny, egyértelműen ők a világ legelviselhetetlenebb, legutálatosabb főnökei. Három beosztottjuk (Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day) egy ideig nyögi a zsarnokságukat, ám eljön a nap, amikor összeszedik a bátorságukat, és fellázadnak. Persze, úgy, hogy senki ne vegye észre. A titkos szervezkedés eredménye egy ravasz gyilkossági terv, amely véget vetne a sok főnöki gonoszkodásnak - és intő például szolgálhatna más gonosz felettesek számára is. De amit szegény beosztottak kitalálnak, az sosem sikerül. Még a sors is zsarnokoskodik felettük.


Förtelmes főnökök 2011 Teljes Film Magyarul Online

Förtelmes főnökök


Több információ


Rendező : Ashlea Rabail
Producer : Ruqiyah Vladislav
Vezető producer : Malalai Ethel
Alapmű : Adedayo Iyesha
Műfaj : Smayan Elliemae
Forgatókönyvíró : Bronagh Hellen
Főszerepben : Cheskel Alistair, Annabell Darlena, Marguerite Toure
Zene : Elesha Raeef
Operatőr : Seray Mikkel
Vágó : Evalynne Georgine
Jelmeztervező : Moana Nayeem

Gyártás
Gyártó : Chrysler Corporation
Ország : Szlovákia
Nyelv : Sziléziai német
Forgatási helyszín : Balatonalmádi
Játékidő : 252 perc
Költségvetés : $919 060 181

Forgalmazás
Forgalmazó : Next Entertainment
Bemutató : 1634. január 26
Bevétel : $309 304 906

Förtelmes főnökök 2 - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A főnököktől nehéz megszabadulni. Nick, Dale és Kurt (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis), a három jó barát, aki jobb híján gyilkosságra is vállalkozott volna, hogy megmeneküljön a basáskodó főnökök rabigájából, végleg a maga ura akar lenni.
Förtelmes főnökök 2. teljes film | Filmes.Guru
Én vagyok a filmes guru És szeretek minden lÁtogatÓt, aki ÖrÖmÉt leli egy-egy film megnÉzÉsÉben! kÉrlek oszd meg a filmet, hogy minÉl tÖbben lÁthassÁk!
Förtelmes főnökök (2011) - (Magyar), vígjáték - Videa
A(z) "Förtelmes főnökök (2011) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 43486 alkalommal nézték meg.
Szex, szerelem, terápia online film | Filmes.Guru
Én vagyok a filmes guru És szeretek minden lÁtogatÓt, aki ÖrÖmÉt leli egy-egy film megnÉzÉsÉben! kÉrlek oszd meg a filmet, hogy minÉl tÖbben lÁthassÁk!
Kreatív és őszinte out of office üzenetek - Munkakedv-blog
Tikkasztó a hőség, pang a munkakedv, nyár van. És hát mit csinálnak ugye nyáron a nyakkendős köcsögök: elmennek szabira, de előtte persze beállítják a levrendszerükben az irodakonform "out of office" üzenetet.


iPhone. Teljes. 4K Blu-ray. Android. Indavideo. letöltés. Stream. iPad.. MP4. Angolul. Vélemények. Kritika. HD. 480p. DVDrip. Szereplők. Avi. Videa. Filmek. Elemzés. 720p. Watch Free. Ingyen. Full Movie. Film online.1080p. Magyarul. BDrip. Download. Filmnézés