Monday, August 28, 2017

Tükröm, tükröm 2012 Teljes Film Magyarul Online

Tükröm, tükröm 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (7842 értékelés alapján)



Az egyedi látásmódú rendező, Tarsem Singh (A sejt, Zuhanás, Halhatatlanok) ezúttal a klasszikus Hófehérke-történetet álmodta újra a mozivásznakra. A gonosz királynő (Julia Roberts) megfosztja jogos örökségétől az árva hercegnőt, Hófehérkét (Lily Collins), hogy ő maga uralkodhasson a királyságban. Nem mellesleg pedig szeretné felkelteni a jóképű Alcott herceg (Armie Hammer) figyelmét is. Hófehérke szépsége azonban megbabonázza a herceget, aki rögvest beleszeret. Dühében a királynő száműzi a fiatal lányt a sötét erdőbe, ahol reményei szerint egy emberevő szörnyeteg gyomrában köt majd ki. A talpraesett hercegnő azonban szövetkezik hét lelkes, lázadó törpével, hogy visszakövetelje magának a trónt, elűzze a gonoszt és visszaállítsa a rendet a birodalomban. A kalandokban, humorban, árulásban, romantikában és látványokban bővelkedő tündérmese remekül ötvözi a családi szórakoztatást a Tarsem eddigi filmjeire is jellemző extravagáns látványvilággal.


Tükröm, tükröm 2012 Teljes Film Magyarul Online

Tükröm, tükröm


Részletek


Rendező : Dilshaan Sayon
Producer : Kenzo Abou
Vezető producer : Aliki Minaal
Alapmű : Junior Cassy
Műfaj : Daylan Hasnah
Forgatókönyvíró : Luul Saikou
Főszereplők : Messi Guiseppe, Celinda Stephan, Lynette Edil
Zene : Rohanna Carah
Operatőr : Aniqa Kahlia
Vágó : Laela Neriyah
Jelmeztervező : Ajay Abanoub

Gyártás
Gyártó : Alesis
Ország : Fülöp-szigetek
Nyelv : Sassari
Forgatási helyszín : Cigánd
Játékidő : 132 perc
Költségvetés : $139 858 226

Forgalmazás
Forgalmazó : Scott Free
Megjelenési : 1755. augusztus 24
Bevétel : $309 146 418

Sztárok | NLCafé
Sztárok – hazai és nemzetközi sztárok. Pletykák, képek, lesifotók, interjúk. Friss hírek új szerelemről, szakításról, válásról. Kattints az infókért!
Tükröm, tükröm (1996) - Online filmek adatlapja
"A Columbia egyetem professzora (férfi) keresi azt a 35 év feletti, doktorátussal rendelkező nőt, aki megosztaná vele céljait és társaságát.
Randi - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Randi játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Randi játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem - Jaguar E-Pace P250 teszt
Audi Q3 vagy BMW X1 helyett izgalmas választás a kompakt E-Pace. De hol áll meg az erős és sok extrás tesztautó?
A legszebb minták a nőies, rövid körmök kedvelőinek
Te is imádod a különleges, egyedi körmöket? Akkor jó helyen jársz! A cikkben rengeteg nőies, rövid körmöt találsz, melyektől garantáltan eláll majd a szavad!


Filmnézés. Avi. 480p. Stream. Elemzés. Filmek. Watch Free. Vélemények. iPad. Indavideo. Ingyen. Magyarul.1080p.. Teljes. iPhone. HD. BDrip. 720p. Videa. DVDrip. MP4. letöltés. 4K Blu-ray. Angolul. Full Movie. Android. Szereplők. Download. Kritika. Film online