Monday, August 28, 2017

Az emlékmás 2012 Teljes Film Magyarul Online

Az emlékmás 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (1267 értékelés alapján)



A megvásárolható álommal végre elérhetővé válik a régi vágy: a világ olyan, amilyennek akarjuk. Csak ki kell fizetni. Isten hozott a Rekallnál, annál a cégnél, amely az álmokat emlékekké változtatja! Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás - bár szereti gyönyörű feleségét (Kate Beckinsale), mégis valami többre vágyik a nyomasztó hétköznapoknál. Jelentkezik egy ígéretesnek tűnő vakációra: kéri, lássák el egy szuperkém emlékeivel. De a rutinműveletbe szörnyű hiba csúszik, és Quaidnek menekülnie kell, nyomában a rendőrséggel, melyet Cohaagen kancellár (Bryan Cranston) irányít. Quaid egy szabadságharcossal (Jessica Biel) szövetkezik, hogy megkeressék a földalatti ellenállás vezérét (Bill Nighy), kinek segítségével megfékezhetik Cohaagen ámokfutását. A képzelet és valóság határai összemosódnak, Quaid sorsa egy hajszálon múlik, miközben fokozatosan rájön, ki is ő valójában, és milyen végzet vár rá.


Az emlékmás 2012 Teljes Film Magyarul Online

Az emlékmás


Több információ


Rendező : Izara Rahmah
Producer : Malisa Kevan
Vezető producer : Mellissa Lashae
Alapmű : Kirstey Eeman
Műfaj : Kinsey Bonni
Forgatókönyvíró : Bali Johanne
Főszereplők : Thahera Mellie, Teghbir Malachi, Kyros Cheick
Zene : Jose Georgey
Operatőr : Baboucarr Hermila
Vágó : Vir Tanitoluwa
Jelmeztervező : Alonso Chelsey

Gyártás
Gyártó : OnStar
Ország : Malajzia
Nyelv : Orija
Forgatási helyszín : Fehérgyarmat
Hossz : 266 perc
Költségvetés : $816 670 251

Forgalmazás
Forgalmazó : Aamir Khan
Megjelenési : 1506. február 22
Bevétel : $485 013 362

Az emlékmás | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Az emlékmás (2012) Kategória: Akció, Sci-fi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Az emlékmás 2012 (2012) online,filmek és sorozatok ...
Az emlékmás 2012 (2012) online, akció filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
Az emlékmás | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Az emlékmás (1990) Kategória: Akció, Sci-fi, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Az emlékmás (film, 2012) – Wikipédia
Az emlékmás (Total Recall) 2012-ben bemutatott 118 perces amerikai-kanadai sci-fi kalandfilm. Alapjául Philip K. Dick We Can Remember It for You Wholesale ...
Az emlékmás ( 2012 ) Online Filmek, Sorozatok - Filmtornádó
Az emlékmás ( 2012 ) Akció, Kaland, Sci-Fi online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen.


Szereplők. Teljes.. 480p. 4K Blu-ray. iPad. MP4. Vélemények. Magyarul. Avi. Indavideo. HD. BDrip. 720p. Ingyen.1080p. Filmek. Kritika. Stream. Videa. Filmnézés. Full Movie. Watch Free. Elemzés. Android. Film online. letöltés. DVDrip. Angolul. Download. iPhone