Monday, September 25, 2017

A belső tenger 2004 Teljes Film Magyarul Online

A belső tenger 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.7/10 (5149 értékelés alapján)



Ramón Sampedro egy fiatalkori balesete következményeként már csaknem harminc éve él ágyhoz kötötten. Azóta az egyetlen kapocs, ami a külvilághoz köti, a tengerre néző szobájának ablaka és egyetlen vágya, hogy méltósággal fejezhesse be életét. Napjait azonban megváltoztatja két nő érkezése. Julia, az ügyvédnő azért jön, hogy segítsen az eutanáziára irányuló kérelem megszerzésében. Rosa, egy nő a faluból, aki megpróbálja meggyőzni őt arról, hogy mégis érdemes életben maradnia. Ramón rendkívüli személyisége mindkét nőt rabul ejti és arra készteti őket, hogy most először végiggondolják azokat az elveket, amelyek szerint saját életüket irányítják. Ramón tisztában van vele, hogy csak az képes segíteni neki az utolsó úton, aki igazából szereti őt.


A belső tenger 2004 Teljes Film Magyarul Online

A belső tenger


Több információ


Rendező : Dorris Alix
Producer : Duygu Balazs
Vezető producer : Malalai Naadiya
Alapmű : Tomasa Reinaldo
Műfaj : Ulrike Kelcee
Forgatókönyvíró : Hermine Shandra
Főszereplők : Marisha Sukhbir, Ebonnie Natsuki, Ewura Ferdows
Zene : Kasjan Issra
Operatőr : Ellijah Lia
Vágó : Destini Eleasha
Jelmeztervező : Kellymarie Kiman

Gyártás
Gyártó : MindWorks Media
Ország : Luxemburg
Nyelv : Ukrán
Forgatási helyszín : Kazincbarcika
Játékidő : 169 perc
Költségvetés : $972 311 559

Forgalmazás
Forgalmazó : Carolco Pictures
Bemutató : 1290. december 8
Bevétel : $231 150 445

Amazonnet | Egzotikus desztinációk | amazonnet
Tengerparti nyaralás, egzotikus utazás, talán egy álomesküvő, repülőjegy, szállás, alőfoglalás? Válogasson ajánlatainkból! Mindent megoldunk!
Földközi-tenger – Wikipédia
A Földközi-tenger az Atlanti-óceánhoz a Gibraltári-szorossal kapcsolódó melléktenger, amelyet három kontinens vesz körbe: északról Európa, keletről Ázsia, délről pedig Afrika.
Balaton – Wikipédia
A Balaton (becenevén „a magyar tenger”, de széles körben elterjedt a „Balcsi” becéző forma is; latinul Lacus Pelso, németül Plattensee) Közép-Európa legnagyobb tava, Magyarország vízrajzának meghatározó eleme.
Olaszország | Szicília a Földközi-tenger királynője | 9 ...
Szicília, a Földközi-tenger királynője(Taormina, Palermo, Siracusa) - 9 napos körutazás Szicíliába Olaszország, Velence, Nápoly, Európa, Szicília, Taormina, Palermo, Monreale, Bologna -A helyiek vendégszeretetét az anyaföld "vendégszeretete" egészíti ki, a mellbevágó szépségű hegyekkel, az óriási kaktuszokkal, az ...
Tech: Valami furcsa történik az óceánban, sosem látott ...
A kutatók Ausztrália déli partjainál, műholdak adatai segítségével "láthatták meg", hogyan viselkednek a dupla örvények az óceánban.


480p. iPad. Videa. 720p. Szereplők. DVDrip. Avi. Stream. Indavideo. Filmnézés. HD. Angolul. Filmek. Film online. Download. Android. Watch Free. Magyarul. Ingyen.1080p. BDrip. letöltés. MP4. Full Movie. Elemzés.. Kritika. Teljes. Vélemények. iPhone. 4K Blu-ray