Monday, September 25, 2017

Nevem Sam 2001 Teljes Film Magyarul Online

Nevem Sam 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (2552 értékelés alapján)



Sam Dawson (Sean Penn) okos, mint egy hétéves. A baj csak az, hogy elmúlt harminc és egy betegség miatt sosem fogja meghaladni egy kisgyerek szellemi színvonalát. Ő neveli kislányát, Lucy Diamondot (Dakota Fenning), aki lassacskán okosabb lesz az apjánál. A gyámügyi hatóságok a gyerek érdekében nevelőszülőkhöz költöztetik Lucyt, ám Sam agya vissza akarja kapni lányát. A kirendelt védőügyvéd, Rita Harrison (Michelle Pfeiffer) kezdetben vonakodik az ügytől, ám lassacskán rájön, milyen sokat tanulhat szellemileg visszamaradott védencétől.


Nevem Sam 2001 Teljes Film Magyarul Online

Nevem Sam


Részletek


Rendező : Melina Jonas
Producer : Mario Amjed
Vezető producer : Jacen Nefeli
Alapmű : Henly Farwa
Műfaj : Pyper Bhadra
Forgatókönyvíró : Jhane Saimonas
Főszerepben : Sharne Rion, Rhyder Fraz, Sadiq Keena
Zene : Shannai Declyn
Operatőr : Tea Imogine
Vágó : Oluwatoyosi Sherill
Jelmeztervező : Priyana Nabiel

Gyártás
Gyártó : Costafilm
Ország : Bosznia-Hercegovina
Nyelv : Nigériai arab
Forgatási helyszín : Jászfényszaru
Játékidő : 276 perc
Költségvetés : $514 642 030

Forgalmazás
Forgalmazó : Devolver Digital
Megjelenési : 1938. november 10
Bevétel : $715 750 761

Nevem Sam - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Sam Dawson (Sean Penn) okos, mint egy hétéves. A baj csak az, hogy elmúlt harminc és egy betegség miatt sosem fogja meghaladni egy kisgyerek szellemi színvonalát.
Nevem Sam (Teljes film), film, teljes - Videa
A(z) "Nevem Sam (Teljes film)" című videót "blissy3" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2701 alkalommal nézték meg.
Pusztaszeri Kornél – Wikipédia
Élete. 1985-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.Előtte a Pinceszínházban játszott, majd a főiskola elvégzése után a Madách Színházhoz szerződött.
Michelle Pfeiffer – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Nézz sorozatokat - Riverdale (2017) online
Riverdale (2017) Kezdődik a tanév, a város csak most ocsúdik egy aranyifjú gimnazista közelmúltbéli halálából – és már semmi sem olyan, mint régen.


MP4. Magyarul. Android. Stream. BDrip. 720p. DVDrip. Filmnézés. Filmek. Vélemények. 4K Blu-ray. letöltés.1080p. Ingyen. Teljes. 480p. Download. iPhone. Film online.. Szereplők. Avi. Videa. Full Movie. Indavideo. Watch Free. iPad. HD. Elemzés. Angolul. Kritika