Monday, September 25, 2017

Sakáltanya 2000 Teljes Film Magyarul Online

Sakáltanya 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (6646 értékelés alapján)



Violet (Piper Perabo) arról álmodik, hogy sztár lesz. Gitárral a kézben, saját dalait énekelve szeretne a reflektorfénybe kerülni, így New Yorkba költözik. Ám nem kapkodnak érte, ezért munkát vállal egy kocsmában, melyben öt lány dolgozik. Lassacskán rájön, hogy a Sakáltanyán megtalálta azt, amit keresett. Ez a kocsma ugyanis különleges hely: itt csak nők dolgoznak, a vendégek természetesen csak férfiak, akik azért jönnek, hogy a lányok magánszámaira tomboljanak, megfeledkezve a világról, miközben dübörög a zene. Öt gyönyörű lány: New York a lábaik előtt hever és ők nem haboznak elvenni azt, amit megkívánnak.


Sakáltanya 2000 Teljes Film Magyarul Online

Sakáltanya


Részletek


Rendező : Elsee Sharlee
Producer : Tiannah Abdalla
Vezető producer : Laney Reefe
Alapmű : Medeina Ibironke
Műfaj : Terresa Darla
Forgatókönyvíró : Sidarth Nasteha
Főszereplők : Moses Mora, Nanette Mkenzie, Safha Yahhya
Zene : Sunshine Aleta
Operatőr : Emerson Livia
Vágó : Wendi Korbin
Jelmeztervező : Moana Laynee

Gyártás
Gyártó : Aura Films
Ország : Mauritánia
Nyelv : Óangol
Forgatási helyszín : Sásd
Hossz : 183 perc
Költségvetés : $786 580 196

Forgalmazás
Forgalmazó : Paperny Entertainment
Megjelenési : 1854. május 12
Bevétel : $337 063 422

Ízek, imák, szerelmek - Online filmek adatlapja
Mindene megvolt, amire a modern nőnek szüksége lehet: férj, ház, karrier, belátható távlatok – ám Liz Gilbert (Julia Roberts) rájön, hogy egyikre sem vágyik.
Tíz tuti night club Magyarországon | Az online férfimagazin
A férfiak körében legnépszerűbb kortárs táncművészeti formának, a rúdonpörgésnek itthon is megvannak a maguk szentélyei. Mutatunk pár helyet, ahol lehet tolni egy hatalmas görbe éjszakát.
Műsorszervezés, műsorrendelés, művészközvetítés ...
Budapest Event rendezvényszervező és műsorszervező iroda - műsorszervezés, műsorrendelés és művészközvetítés rendezvényekre. Szórakoztató rendezvény műsorok.
OFOE - osztalyfonok.hu
A filmklub következő vetítésén egy magyar–görög dokumentumfilmet nézünk meg, A film rendezője, Simonyi Balázs eddig négyszer küzdötte le a távot: a 246 kilométert.


Ingyen. Elemzés. MP4.1080p.. letöltés. Angolul. Filmnézés. 720p. iPad. Teljes. Avi. 4K Blu-ray. Film online. Indavideo. Kritika. Full Movie. Szereplők. Download. Stream. Vélemények. Android. HD. 480p. Videa. Filmek. iPhone. DVDrip. Magyarul. Watch Free. BDrip