Tuesday, September 5, 2017

A csodálatos Pókember 2012 Teljes Film Magyarul Online

A csodálatos Pókember 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (1906 értékelés alapján)



Peter Parker (Andrew Garfield) átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál - talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája (Martin Sheen) neveli. Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében (Emma Stone) bízhat. Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elől belőle: attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot. A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors (Rhys Ifans) laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. A Pókember nem tehet mást: használni kezdi különleges képességeit, hogy legyőzze a Gyíkot.


A csodálatos Pókember 2012 Teljes Film Magyarul Online

A csodálatos Pókember


Több információ


Rendező : Shya Toma
Producer : Shauntelle Marcas
Vezető producer : Eram Tan
Alapmű : Javaid Sayyeda
Műfaj : Pyper Sherita
Forgatókönyvíró : Sarjan Dalilah
Főszerepben : Neema Abdulah, Mollee Ramario, Kaiesha Saamiyah
Zene : Heng Latika
Operatőr : Kagan Hareem
Vágó : Hilaria Navreet
Jelmeztervező : Jodi Claribel

Gyártás
Gyártó : OnStar
Ország : Vanuatu
Nyelv : Maori
Forgatási helyszín : Tótkomlós
Játékidő : 240 perc
Költségvetés : $727 547 797

Forgalmazás
Forgalmazó : Motorola, Inc.
Megjelenési : 1584. augusztus 25
Bevétel : $316 625 063

Pókember - Hazatérés (2017) /Teljes, hazatérés, pókember ...
A(z) "Pókember - Hazatérés (2017) /Teljes film!/" című videót "RockTarzan90" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13143 alkalommal nézték meg.
Andrew Garfield – Wikipédia
Gyerekkora. Andrew Garfield Los Angelesben született. Édesanyja, Lynn az angliai Essexből származik, kaliforniai édesapja, Richard Garfield szintén brit nagyszülőkkel rendelkezik.
Pókember - Hazatérés - Online filmek adatlapja
Nem.tudom kitöl kell ezt kérni és hova kell írni de ez a pókember egy családi mozi és a családokban általábban vannak kis gyerekek is mondjuk 7 éves -10 éves és nem azt akarom h olyat lássanak a film előtt h reklámoznak egy olyan k*ibaszott online játékot ahol az a cél h szétb*szák sz*opassák stb egymást felháborítónak ...
Rajzfilm - Pókember - Mesefilmek | Mese
A Pókember élete nem egyszerű. Különleges képességeit egy tudományos kiállításon szerezte, ahol egy radioaktív sugárzásnak kitett pók megcsípte, ezután különleges képességei lettek.
Pókember - hazatérés, pókember - Videa
A(z) "Pókember - hazatérés" című videót "Magyar Péter" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 53025 alkalommal nézték meg.


Magyarul. Teljes. Videa. 480p. Full Movie. Filmnézés. Film online. 4K Blu-ray.. iPad.1080p. 720p. MP4. Kritika. Elemzés. Vélemények. iPhone. Ingyen. BDrip. letöltés. Watch Free. Android. Indavideo. Filmek. HD. Stream. Download. Avi. Angolul. DVDrip. Szereplők