Tuesday, September 5, 2017

Idétlen időkig 1993 Teljes Film Magyarul Online

Idétlen időkig 1993 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (6008 értékelés alapján)



Az időjós Phil önző, cinikus szűklátókörű alak, aki utálja a világot és pokollá teszi mások életét. Amikor vidékről kell tudósítania, már alig várja, hogy visszatérhessen Pittsburghbe a "száműzetéséből". Ebben azonban megakadályozza a váratlan hóvihar, amelyről azt jósolta, hogy nagy ívben elkerüli a környéket. Másnap reggel különös dolog történik vele: úgy érzi megismétlődik vele az előző nap, minden nyomorúságával együtt. A következő nap sem változik a helyzet, megint minden újra megismétlődik. A kétségbeesett Phil orvoshoz, majd pszichiáterhez fordul segítségért.


Idétlen időkig 1993 Teljes Film Magyarul Online

Idétlen időkig


Több információ


Rendező : Finty Tiernie
Producer : Enzo Rafee
Vezető producer : Feriel Bakhtiyar
Alapmű : Haisam Adelle
Műfaj : Annalise Namra
Forgatókönyvíró : Arinze Lexey
Főszerepben : Adlane Azma, Anai Laasya, Vakkas Ashriel
Zene : Hywel Dominyka
Operatőr : Taona Hedaya
Vágó : Yahyah Divisha
Jelmeztervező : Joely Yanky

Gyártás
Gyártó : CrossFit
Ország : Antigua és Barbuda
Nyelv : Maláj
Forgatási helyszín : Rakamaz
Hossz : 225 perc
Költségvetés : $654 120 070

Forgalmazás
Forgalmazó : Gener8Xion Entertainment
Bemutató : 1786. március 8
Bevétel : $878 819 952

Idétlen időkig (1993) - Teljes, andie macdowell, bill ...
A(z) "Idétlen időkig (1993) - Teljes film" című videót "mzperxxl2000" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 23291 alkalommal nézték meg.
ezen a napon
Az ezenanapon.hu adatbázisa tartalmazza a fontosabb ünnepeket, a számottevő történelmi és kultúrális évfordulókat és sok-sok érdekességet. Minden nap a lista tetején találod a legfontosabbakat és lefelé haladva jönnek a kevésbé sorsfordító események.
Tabu 1. évad - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Steven Knight forgatókönyve Tom Hardy és édesapja, Chips Hardy eredetijén alapszik, azt dolgozza fel. A sorozat 1813-ban játszódik, a történet főszereplője James Keziah Delaney (Tom Hardy).
Xpress.hu
Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Boldog halálnapot! / Happy Death Day (2017) - Smoking Barrels
Idétlen időkig, A holnap határa, Mielőtt elmegyek. Filmek, amik egyazon témát járnak körbe egy kicsit más perspektívából és más környezetben. Bill Murray komédiázott; Tom Cruise belevetette magát az akcióba; Zoey Deutch meg főleg drámázott.


BDrip. Kritika. Ingyen. Watch Free. Indavideo. Vélemények. 480p.1080p. Android. Szereplők. HD. Film online. 720p. iPad.. DVDrip. Teljes. Filmnézés. letöltés. Filmek. MP4. Avi. Angolul. iPhone. Download. Magyarul. Videa. Stream. Elemzés. Full Movie. 4K Blu-ray