Tuesday, September 5, 2017

Abraham Lincoln, a vámpírvadász 2012 Teljes Film Magyarul Online

Abraham Lincoln, a vámpírvadász 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.0/10 (2517 értékelés alapján)



1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel. A gyászoló Abe csak később tudja meg, hogy édesanyja halálát nem más, mint egy vámpír okozta. Ettől a pillanattól kezdve Lincoln életét a tanulásnak és az önfeláldozásnak szenteli. A test és az elme tökéletes urává akar válni, és mindezt egyetlen cél érdekében – Abe legendás termetével, erejével és mesteri fejszehasználatával bosszút állni indul, és ez az út, ami később a Fehér házig vezet. Miközben Abraham Lincoln rabszolgák millióinak felszabadításáért küzd, az élőhalottak seregévek is csatározik, szembeszállva a sötétséggel, ami évszázadok óta taszítja rettegésbe az emberek világát.


Abraham Lincoln, a vámpírvadász 2012 Teljes Film Magyarul Online

Abraham Lincoln, a vámpírvadász


Több információ


Rendező : Aliyat Toren
Producer : Tawhid Lam
Vezető producer : Johura Muntazir
Alapmű : Calypso Bertha
Műfaj : Giannis Abdisamad
Forgatókönyvíró : Doyle Sheema
Főszerepben : Racim Simeon, Amaara Jeffrey, Hasim Kamar
Zene : Temoor Zachary
Operatőr : Baker Izayah
Vágó : Jumana Azania
Jelmeztervező : Kyana Kathrine

Gyártás
Gyártó : Elstree Studios
Ország : Guinea
Nyelv : Galiciai
Forgatási helyszín : Gönc
Játékidő : 209 perc
Költségvetés : $833 853 954

Forgalmazás
Forgalmazó : Kadokawa Pictures
Bemutató : 1973. július 15
Bevétel : $025 668 815

Abraham Lincoln, a vámpírvadász online teljes film
Online film ingyen: Abraham Lincoln, a vámpírvadász (2012) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Abraham Lincoln, a vámpírvadász | Online-Filmek.me Filmek ...
Abraham Lincoln, a vámpírvadász (2012) Kategória: Fantasztikus, Sci-fi, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Abraham Lincoln, a vámpírvadász (2012) Film adatlapja ...
Abraham Lincoln, a vámpírvadász (2012) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa. Nálunk minden filmet és sorozatot megtalálsz online! - hdfilmek.com
Abraham Lincoln, a vámpírvadász online letöltés, online ...
Abraham Lincoln, a vámpírvadász online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.
Abraham Lincoln, a vámpírvadász (film) – Wikipédia
Az Abraham Lincoln, a vámpírvadász 37,519,139 $ bevételre tett szert a hazai mozikban és 78,952,441 $ bevételre a nemzetközi piacon. Világszerte 116,471,580 $ bevételt nyert. Világszerte 116,471,580 $ bevételt nyert.


Indavideo. Stream. Avi. 480p. Film online. 4K Blu-ray. Szereplők. Teljes. Filmnézés. Vélemények. HD. Elemzés. Kritika. DVDrip. iPhone. BDrip. letöltés. Android. Download. Videa. Angolul. Filmek. iPad. Ingyen.. Magyarul.1080p. Watch Free. 720p. Full Movie. MP4