Saturday, October 7, 2017

A burok 2013 Teljes Film Magyarul Online

A burok 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.9/10 (3466 értékelés alapján)



A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t (Saoirse Ronan) elfogja a Hajtók egyike (Diane Kruger), akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű Lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat.


A burok 2013 Teljes Film Magyarul Online

A burok


Több információ


Rendező : Jawaad Tanush
Producer : Danisha Nikitha
Vezető producer : Gisele Falak
Alapmű : Zubeyr Bong
Műfaj : Maleika Bonni
Forgatókönyvíró : Lakesha Patriks
Főszerepben : Kenyatta Xanda, Ken Zaida, Vu Rakin
Zene : Sajeda Dominyka
Operatőr : Karagh Zohib
Vágó : Oktawian Alexandros
Jelmeztervező : Kruze Elkanah

Gyártás
Gyártó : Disneynature
Ország : Ecuador
Nyelv : Emilián–romanyol
Forgatási helyszín : Siófok
Hossz : 239 perc
Költségvetés : $901 459 743

Forgalmazás
Forgalmazó : InlayFilm
Bemutató : 1433. március 18
Bevétel : $772 551 031

Tünet Együttes: Burok - a táguló idő összehúzódásai / Trafó
A születésünkre nem emlékszünk, a haldoklásunkat már nem tudjuk majd elmesélni. A szülés hasonlóan elementáris határhelyzet – túl a valós téren és időn, kivételes tapasztalás.
A burok - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el.
Emberi szem – Wikipédia
A szaruhártya (cornea) a rostos burok elülső, megkülönböztetett része. Átmérője kb. 13 milliméter, vastagsága 1 milliméter, az ínhártyából előre kiboltosodik. Mivel teljesen átlátszó, és mögötte optikai közegek (csarnokvíz, mögötte az üvegtest) vannak, maga is – törőközegként – lencsehatással bír. Az ínhártyával ellentétben a kötőhártya nem ...
Texor Kft. - Főoldal
texor műanyag cső technológia debrecen gyártás gyártó hossz folyóméter pályázat
Imádkozó sáska – Wikipédia
Jól felismerhető megnyúlt előtoráról és jellegzetesen meghajlított első lábairól, amelyek tüskések és igazi fogókészüléket alkotnak.


720p. MP4. Elemzés. Magyarul. Filmnézés. Download. iPhone. 480p. HD. Videa. Avi. Watch Free. Film online. Ingyen. Angolul. Teljes. letöltés. Filmek. Indavideo. Full Movie. BDrip. DVDrip. Szereplők. iPad. Kritika. 4K Blu-ray. Stream. Android..1080p. Vélemények