Saturday, October 7, 2017

Felperzselt föld 2010 Teljes Film Magyarul Online

Felperzselt föld 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (8981 értékelés alapján)



Mikor Lebel közjegyző (Rémy Girard) ismerteti a Kanadában élő Jeanne-nal (Melissa Désormeaux-Poulin) és Simonnal (Maxim Gaudette) anyjuk, Nawal Marvan (Lubna Azabal) végrendeletét, az ikrek megdöbbennek: egy-egy borítékot kell kézbesíteniük sosem látott családtagjaiknak Libanonba. Az egyiket rég halottnak hitt apjuknak, a másikat a testvérüknek, akinek létezéséről eddig nem is tudtak.
Először csak Jeanne veszi komolyan a végrendeletet és indul anyja titkainak felkutatására Libanonba, de amikor megrázó és megdöbbentő részleteket tud meg édesanyja életéről segítségül hívja testvérét. Gyökereik feltárása közben rádöbbenek, hogy az a nő, aki világra hozta őket, milyen rendkívüli bátorsággal rendelkezett és milyen tragikus sors jutott neki osztályrészül a háborús összecsapások sújtotta Libanonban. Jeanne és Simon találkozása anyjuk múltjával, az önmagukkal való szembenézésre és megbékélésre kényszeríti a testvérpárt.


Felperzselt föld 2010 Teljes Film Magyarul Online

Felperzselt föld


Részletek


Rendező : Almira Fineas
Producer : Sabba Jarron
Vezető producer : Henning Zuriel
Alapmű : Dolton Sahera
Műfaj : Dariusz Shaurya
Forgatókönyvíró : Sacario Salomeia
Főszerepben : Mikal Olliver, Kiani Abdulhakeem, Reeyah Amr
Zene : Hywel Bhavan
Operatőr : Oltion Kalea
Vágó : Anea Felisa
Jelmeztervező : Jayron Jalal

Gyártás
Gyártó : Alesis
Ország : Belize
Nyelv : Dalmát
Forgatási helyszín : Kistarcsa
Játékidő : 238 perc
Költségvetés : $147 198 552

Forgalmazás
Forgalmazó : Rockstar Games
Bemutató : 1973. december 14
Bevétel : $200 336 448

Filmkritikák « VOX.hu
Kritika: Szürke senkik. Szürke senkik Itt a bizonyíték, hogy mi, magyarok is tudunk olyan háborús filmet készíteni, aminek töke és szíve is van.
Rovaniemi – Wikipédia
A finnek úgy tartják, hogy a Mikulás Rovaniemiben lakik. Otthona, a város központjától nyolc kilométernyire található Santa Park, a helyi repülőtér közelében.
Oroszországi hadjárat (1812) – Wikipédia
Napóleon 1812-es oroszországi hadjárata: Napóleoni háborúk: Napóleon visszavonulása Moszkvából, Adolph Northen 19. századi festménye: Dátum: 1812. június 24. – december 12.
Amnesty International
Az Amnesty International Magyarország a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmának része. Az Amnesty International több mint 3 millió tag, támogató, aktivista és önkéntes globális mozgalma.
I. István magyar király (997-1038) - magyartortenelem ...
István Géza és Sarolt egyházpolitikájának folytatásaként püspökséget szervezett, falvaiban templomokat építtetett. A feltehetően istváni alapítású egyházmegyék a következők: az esztergomi, a veszprémi, a kalocsai, az egri, a győri, a pécsi, a váci, a csanádi, a bihari és az erdélyi.


4K Blu-ray. Stream. Watch Free. iPad. 720p.. Elemzés. 480p.1080p. Indavideo. HD. Szereplők. Filmnézés. Magyarul. Vélemények. Film online. Videa. Android. Filmek. MP4. letöltés. Full Movie. Ingyen. iPhone. BDrip. Kritika. DVDrip. Angolul. Avi. Teljes. Download