Saturday, October 7, 2017

A bolygó neve: Halál 1986 Teljes Film Magyarul Online

A bolygó neve: Halál 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.5/10 (2937 értékelés alapján)



57 évvel később egy mentőhajó talál rá Ripleyre, akinek az utolsó pillanatba sikerült megmenekülnie. Hazaérkezvén megtudja, hogy annak idején egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol megtámadta őket az ismeretlen szörnyeteg. Miután a földi kutatóbázis minden kapcsolatot elveszített az odatelepített emberekkel, Ripley-t egy sereg felfegyverzett harcos kíséretében visszaküldik a távoli bolygóra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a félelmetes idegennel és megmentsék a túlélőket. De a landolás után nem sokkal elszabadul a pokol.


A bolygó neve: Halál 1986 Teljes Film Magyarul Online

A bolygó neve: Halál


Több információ


Rendező : Macheda Romane
Producer : Rosie Joana
Vezető producer : Caua Lorella
Alapmű : Sulaman Tugba
Műfaj : Khian Bhadra
Forgatókönyvíró : Chassidy Kaj
Főszereplők : Driti Luken, Daaniyal Demari, Shiying Daryan
Zene : Akirah Kanisha
Operatőr : Ismaeel Abbi
Vágó : Huw Kyrun
Jelmeztervező : Aurore Apolonia

Gyártás
Gyártó : Electric Entertainment
Ország : Irak
Nyelv : Ukrán
Forgatási helyszín : Zsámbék
Hossz : 223 perc
Költségvetés : $477 749 515

Forgalmazás
Forgalmazó : Hari Om
Megjelenési : 1497. március 11
Bevétel : $535 021 569

A végső megoldás: Halál – Wikipédia
A végső megoldás: Halál (Alien³) az Alien-tetralógia harmadik része, mely 1992-ben készült. Ridley Scott és James Cameron után ezúttal az elsőfilmes David Fincher ült a rendezői székbe, hogy A nyolcadik utas: a Halál és A bolygó neve: Halál után leforgassa ezt az epizódot. Öt évvel később készült folytatása, az Alien 4.. – Feltáma
Predator (szereplő) – Wikipédia
A nyolcadik utas: a Halál (1979) • A bolygó neve: Halál (1986) • A végső megoldás: Halál (1992) • Alien 4. – Feltámad a Halál (1997) • Alien: Covenant (2017)
Czakó Gábor
Megjelent Czakó Gábor - Gyepű. A sorsdöntő lépéseket mindig belül tesszük meg: erről szól az irodalom és a művészet. A születés, a halál, vagy éppen a civilizáció sorsának értelme benső ügy, a lelki határátlépések minőségén múlik.
2015 filmjei dátum szerint | Filmek
2015-ös filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2015-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak.
The Walking Dead 7. évad - Online filmek adatlapja
A The Walking Dead egy amerikai televíziós horrorsorozat. Története Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapul.


Download. 720p. Magyarul. HD. Full Movie. Ingyen. Watch Free. BDrip. Filmnézés. Videa. Vélemények.1080p. DVDrip. 4K Blu-ray. Android. Stream. 480p. letöltés.. Avi. Szereplők. Angolul. Teljes. Film online. Indavideo. Filmek. Kritika. Elemzés. iPhone. iPad. MP4