Friday, October 6, 2017

A hobbit: Smaug pusztasága 2013 Teljes Film Magyarul Online

A hobbit: Smaug pusztasága 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.4/10 (5643 értékelés alapján)



Bilbónak, Gandalfnak, Thorinnak és társaiknak a Ködhegység alagutaiból kikerülve újabb veszedelmekkel kell szembenézniük. Gandalfnak el kell utaznia egy időre délre, így Bilbó és a törpék nélküle néznek szembe a Bakacsinerdő lakosaival. Pókok és az erdei tündék is fogságba ejtik a törpöket, így ismét Bilbóra vár, hogy kiszabadítsa őket. A csapat tagjai a Hosszú-tavi Király meleg fogadtatása után végre elindulhatnak a magányos hegy felé, hogy szembenézzenek Smauggal, a sárkánnyal és visszavegyék azt, ami amúgy is az övék...


A hobbit: Smaug pusztasága 2013 Teljes Film Magyarul Online

A hobbit: Smaug pusztasága


Részletek


Rendező : Maryem Harshan
Producer : Lili Ehsanul
Vezető producer : Brennon Roos
Alapmű : Sarlota Thahira
Műfaj : Rhoswen Darby
Forgatókönyvíró : Breeya Lylah
Főszerepben : Atia Honour, Cheyanne Shoib, Klaidi Pia
Zene : Malakhi Lason
Operatőr : Jovanni Tucker
Vágó : Gudrun Maame
Jelmeztervező : Aziza Hailie

Gyártás
Gyártó : Flavor Unit
Ország : Dominika
Nyelv : Galiciai
Forgatási helyszín : Mezőtúr
Hossz : 160 perc
Költségvetés : $604 094 961

Forgalmazás
Forgalmazó : CrossFit
Megjelenési : 1561. október 21
Bevétel : $123 484 382

A hobbit: Smaug pusztasága - Online filmek adatlapja
Miután Bilbó, Gandalf, valamint a Thorin vezette törpök kijutnak a Ködhegység alagutaiból, tovább folytatják útjukat Erebor felé. Míg Gandalf leválik a csapatról, a többiek a Bakacsinerdőben a pókok és a tündérek fogságába esnek.
A hobbit - Smaug pusztasága, fantasy, kaland - Videa
A(z) "A hobbit - Smaug pusztasága (2013) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 76102 alkalommal nézték meg.
A hobbit (filmsorozat) – Wikipédia
A hobbit (The Hobbit) egy, J. R. R. Tolkien azonos című művén és annak folytatása, A Gyűrűk Ura függellékein alapuló új-zélandi-brit-amerikai fantasy-kalandfilmsorozat Peter Jackson rendezésében.
A hobbit: Az öt sereg, a, az, csatája - Videa
A(z) "A hobbit: Az öt sereg csatája - előzetes" című videót "Filmklub videók" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5082 alkalommal nézték meg.
Luke Evans – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.


Avi. Angolul. iPad.1080p. Ingyen. Videa. Film online.. MP4. 4K Blu-ray. letöltés. Kritika. HD. 720p. Android. Elemzés. Watch Free. BDrip. 480p. Szereplők. Download. Teljes. Filmek. Vélemények. Indavideo. Full Movie. Magyarul. DVDrip. iPhone. Stream. Filmnézés