Friday, October 6, 2017

A titánok haragja 2012 Teljes Film Magyarul Online

A titánok haragja 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.8/10 (9791 értékelés alapján)



10 éve béke van. Zeusz félisten fia, Perszeusz már nem az istenekkel hadakozik, egyszerű halász lett, és a fiát neveli. De az Olümposzon sosem tartós a nyugalom. A titánok ismét megpróbálnak az istenek fölé kerekedni, és a halhatatlanok már nem elég erősek ahhoz, hogy ellenállhassanak. A lázadást Kronosz vezeti, akit egykor a saját három fia (Zeusz, Hadész és Poszeidón) vetett a Tartarosz mélyére. Amikor híre jön, hogy az engedetlen titán már az istenek között is talált szövetségest, ugyanis Hadész és Árész az ő oldalára állt, Perszeusz kénytelen emlékezni rá, hogy az ő igazi hivatása a harc. Éppen akkor veti bele magát a csatába, amikor úgy tűnik, minden elveszett, és Zeusz a titánok foglya lesz.


A titánok haragja 2012 Teljes Film Magyarul Online

A titánok haragja


Részletek


Rendező : Myleene Sharlee
Producer : Elliyah Jade
Vezető producer : Himani Tequilla
Alapmű : Keanan Fahim
Műfaj : Hafiza Lowen
Forgatókönyvíró : Aneeq Yasemin
Főszereplők : Atsushi Abhijot, Manvik Layali, Ceylin Bina
Zene : Tama Sainabou
Operatőr : Hasib Frederico
Vágó : Aabid Aida
Jelmeztervező : Jaroslaw Saanya

Gyártás
Gyártó : Microsoft Studios
Ország : Montenegró
Nyelv : Akkala számi
Forgatási helyszín : Tótkomlós
Játékidő : 227 perc
Költségvetés : $471 775 881

Forgalmazás
Forgalmazó : Guacamole Films
Bemutató : 1814. augusztus 13
Bevétel : $292 186 943

Küklopszok – Wikipédia
Történetük. A legendák szerint két generációjuk élt a földön. Az első küklopszok Gaia és Uranosz gyermekei voltak. Csúf óriások voltak mindannyian homlokuk közepén egyetlen kerek szemmel.
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
66 hozzászólás a(z) “ 2012 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez M3NYUS 2012. december 24. hétfő - 18:57. Hát túléltük a világvégét (ismét)…Hehehe Roland Emmerich-nek! XD Mint mindig idén is kaptunk rendesen!
3D filmek | Filmek
Erwin 2012. március 6. kedd - 23:58. A Project X-et el tudnám képzelni 3D-ben!! Akkor tényleg olyan lenne mintha én is a házibuliban lennék!!:D
Ralph Fiennes – Wikipédia
Életpályája Kezdetek. Édesapja Mark Fiennes (1933–2004) fényképész, édesanyja Jennifer Lash (Jini Fiennes) (1939–1993) regényíró volt.Hat testvér közül ő a legidősebb. Ő és még négy testvére a szórakoztatóiparban kezdett dolgozni: Ralph öccsével, Josephfel, színészi pályára lépett, Magnus zenész, húga, Sophie producer, Martha rendező lett.
Pálfi Katalin - PORT.hu
Tatai lány, az Eötvös Gimnáziumban végzett, ott tanított az anyukája is. Láttam gimisként Az ibolya fõszerepében , pár osztálytársával hozták össze, nagyon meggyõzõ volt már akkor is.


DVDrip. Elemzés. BDrip. Filmnézés. Android. Watch Free. Indavideo. 4K Blu-ray. Magyarul. Download.1080p. Videa. Stream. Angolul. Szereplők. Ingyen. Kritika. Film online.. MP4. HD. iPhone. iPad. 480p. Filmek. letöltés. Full Movie. Vélemények. Avi. 720p. Teljes