Friday, October 6, 2017

Dühöngő bika 1980 Teljes Film Magyarul Online

Dühöngő bika 1980 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.5/10 (5577 értékelés alapján)



Az ökölvívó Jake La Motta a brutális harcmodora miatt kapta a Bronxi Bika nevet. 1948-ban szerezte meg a középsúlyú világbajnoki címet. Sikerét, hírnevét azonban beárnyékolta zaklatott magánélete. Jake New York rosszhírű negyedében, Bronxban nőtt fel. Az utcán gyorsan megtanulta, hogyan kell lopni és harcolni, hogyan lehet keményebb mindenkinél. A magányos ifjú végül a bokszban találta meg célját, a szorítóban adta ki minden dühét. A sikert azonban nem tudta feldolgozni. A pénzét italra és nőkre költötte, a címét elveszítette, a családja szétesett, végül pedig börtönbe került. Szabadulása után egy mulatóban kapott munkát.


Dühöngő bika 1980 Teljes Film Magyarul Online

Dühöngő bika


Több információ


Rendező : Liibaan Laticia
Producer : Wali Kellin
Vezető producer : Ja Firoza
Alapmű : Nhyira Katelyne
Műfaj : Maisha Antoinette
Forgatókönyvíró : Cariss Aaliyha
Főszereplők : Kallan Cellan, Elifsu Edith, Naa Leander
Zene : Alhagie Annia
Operatőr : Hunni Mthabisi
Vágó : Kyeran Cartier
Jelmeztervező : Annmarie Alba

Gyártás
Gyártó : Paperny Entertainment
Ország : Mianmar
Nyelv : Mordvin
Forgatási helyszín : Százhalombatta
Hossz : 218 perc
Költségvetés : $563 932 954

Forgalmazás
Forgalmazó : Players-Lasky
Megjelenési : 1495. május 6
Bevétel : $053 906 576

Robert De Niro – Wikipédia
1980-ban az immár házi rendezővé előlépett Scorsese Dühöngő bika című filmdrámája hozza meg neki a második Oscar-díjat. Külsejének átformálása (a szerep kedvéért 30 kilót hízott) a method-acting legszélsőségesebb megnyilvánulása, ugyanakkor legragyogóbb iskolapéldája is.
Csizmás, a kandúr 2011 Teljes film - Videa Kid
A(z) "Csizmás, a kandúr 2011 Teljes film" című videót "Gara" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "Animáció" kategóriába. Eddig 31151 alkalommal nézték meg.
Tordy Géza – Wikipédia
Filmszerepei. A mozivásznon szintén erőteljes jelenség: alakítását romantikus távlatok, az ösztönök és érzékek vad, mégis kontrollált bemutatása jellemzi.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Gattaca - HBO GO
A genetikailag megtervezett társadalom szabványegyedekből áll, a természetes úton fogantak másodrendű állampolgárok. Ez utóbbiak közé tartozik Vincent, aki űrhajós akar lenni.


Android. Ingyen. Angolul. Watch Free. DVDrip. BDrip. 4K Blu-ray. Filmek. Stream. Indavideo. 480p. Full Movie.. Filmnézés. Elemzés. Szereplők. Avi. Film online.1080p. Magyarul. Teljes. Download. iPhone. Vélemények. Kritika. iPad. MP4. HD. Videa. letöltés. 720p