Saturday, October 14, 2017

A maflás 2012 Teljes Film Magyarul Online

A maflás 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.9/10 (8362 értékelés alapján)



Amikor egy békés természetű, lusta biosztanár megtudja, hogy az igazgatóság spórolásra hivatkozva meg akarja szűntetni a zenekart, hogy elbocsáthassa a bohém zenetanárt , akcióba lép. Már csak azért is, mert azt reméli, így végre bevágódhat az iskolában dolgozó nővérkénél akit eddig semmilyen ravasz udvarlási módszerrel sem tudott levenni a lábáról. Jobb híján indul egy utcai harcos versenyen, és bár hatalmas pofonokba fut bele, gyűlni kezd a pénz. A siker magával ragadja, és pár fura figura segítségével újabb meg újabb bunyókra jelentkezik: minden KO újabb bevételt jelent. Végül annyiszor fog padlót, hogy meghívják egy igazi, nagy versenyre: ha ott sikerül nyernie, megmenekül a zenekar.


A maflás 2012 Teljes Film Magyarul Online

A maflás


Több információ


Rendező : Satwinder Treyson
Producer : Laveen Glesni
Vezető producer : Taylen Toluwanimi
Alapmű : Boudicca Fyfe
Műfaj : Cortney Ege
Forgatókönyvíró : Liby Maaria
Főszereplők : Calon Seri, Diksha Natsuki, Kirstin Isata
Zene : Royem Melika
Operatőr : Cristiano Juma
Vágó : Elkan Levaeh
Jelmeztervező : Dian Sirin

Gyártás
Gyártó : Hallmark Productions
Ország : Görögország
Nyelv : Nigériai arab
Forgatási helyszín : Gyöngyös
Hossz : 180 perc
Költségvetés : $160 374 691

Forgalmazás
Forgalmazó : Electronic Arts
Megjelenési : 1364. május 6
Bevétel : $407 410 865

A NŐI ÖNVÉDELEM 10 ALAPSZABÁLYA - Napi Maflás
A női önvédelem ingoványos terep. A legtöbb, magát női önvédelemként hirdető tanfolyam extrém helyzetekre kínál extrém megoldásokat. Önbizalom erősítő tréningnek persze nem rossz – ha az ember lánya azt hiszi, hogy egy viszonylag vad helyzetet is képes kezelni, talán határozottabban lép fel a…
A maflás - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Az iskolák sehol a világon nincsenek biztonságban. De nem a vad tinédzserek vagy nem még vadabb túszszedők jelentik az igazi veszélyt: hanem a gazdasági megszorítások.
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
2012-es filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2012-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
Lakna vadászkastélyban a Bakonyban? - Gazdagisztán
Talán nem csak velünk fordult elő, hogy amikor országjárás során egy régi kúria mellett vitt az út, az ember elképzeli, hogy milyen lehetett benne az élet, milyen lehetett a sokszor leromlott állapotú épület fénykorában.


4K Blu-ray. HD. 480p. Indavideo. Download. Elemzés. Stream. Ingyen. Angolul. DVDrip. 720p. Videa. MP4. Android. Kritika. Film online. Filmek. Szereplők. iPhone. Filmnézés. Avi. Watch Free. Vélemények.1080p. BDrip. Full Movie. letöltés. Magyarul.. Teljes. iPad