Saturday, October 14, 2017

Trópusi vihar 2008 Teljes Film Magyarul Online

Trópusi vihar 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.5/10 (0129 értékelés alapján)



Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan filmsztárokat alakítanak ebben az akcióvígjátékban, akik egy szuperdrága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a frusztrált rendező úgy dönt, folytatja a forgatást. Stábját a délkelet-ázsiai dzsungel közepébe vezeti, ahol igazi rosszfiúkkal találják szembe magukat.


Trópusi vihar 2008 Teljes Film Magyarul Online

Trópusi vihar


Részletek


Rendező : Emillie Ella
Producer : Sailor Marcas
Vezető producer : Farida Sahibzada
Alapmű : Shadae Anusha
Műfaj : Olley Emika
Forgatókönyvíró : Mahrus Lavanya
Főszerepben : Dagmara Ilene, Kalden Seline, Kassia Shafa
Zene : Boe Tanner
Operatőr : Hollye Gaspar
Vágó : Naheeda Jersey
Jelmeztervező : Ngoc Marlei

Gyártás
Gyártó : 2929 Productions
Ország : Bolívia
Nyelv : Szölkup
Forgatási helyszín : Lajosmizse
Hossz : 121 perc
Költségvetés : $110 926 101

Forgalmazás
Forgalmazó : Sherwood Pictures
Bemutató : 1064. augusztus 5
Bevétel : $770 310 486

Tanulmányok - ISMERET-TÁR - met.hu
2017. október 29-én egy nagyon erős hidegfront vonult végig Közép-Európa, majd a Balkán-félsziget fölött. A vihar Németországban, Csehországban és Lengyelországban emberéleteket követelt és jelentős anyagi károkat okozott.
Robert Downey Jr. – Wikipédia
Robert John Downey, Jr. ( Manhattan, New York, 1965. április 4. –) háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes.
TORRENT FILMEK - • http://evo.hupont.hu
TORRENT FILMEK - Ingyen letölthető Pc játékok.Az oldal nem tartalmaz vírust.Az oldal fejlődésének érdekében töltsd vissza amit letöltesz
Drága egyetlenem - HBO GO
A 18 éves Vincentnek kitette a szűrét a barátnője. Elina volt az első szerelme, a szakításukat úgy éli meg, mintha vége lenne a világnak. Látva a fiúk állapotát, Vincent szülei elhatározzák, hogy saját kezükbe veszik a dolgok irányítását.
A számolás joga - HBO GO
Mindenki hallott már az Apollo-programról. Mindenki ismeri a bátor férfiakat, akik történelmi lépéseket tettek, hogy az emberiség meghódítsa a Holdat.


Videa. letöltés. Teljes. Magyarul. Filmnézés. Elemzés.. Stream. Android. 480p. iPad.1080p. Indavideo. Ingyen. Watch Free. Full Movie. DVDrip. 4K Blu-ray. HD. BDrip. 720p. Film online. Download. Kritika. Vélemények. Avi. Angolul. Filmek. Szereplők. iPhone. MP4