Saturday, October 14, 2017

Pinokkió 1940 Teljes Film Magyarul Online

Pinokkió 1940 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.1/10 (4034 értékelés alapján)



Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy magányos fafaragó, akit Dzsepettónak hívtak. Egy csillagfényes éjszakán, a csodák éjszakáján egy tündér életre kelti az öregember fabábuját, Pinokkiót, és ezzel fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét, amelyek próbára teszik a kis Pinokkió bátorságát, hűségét és őszinteségét - azokat az erényeket, amelyeket meg kell tanulnia ahhoz, hogy igazi hús-vér kisfiú váljon belőle. Bölcs barátja, Tücsök Tihamér hiába próbálja figyelmeztetni, Pinokkió csetlik-botlik, és egyik butaságot követi el a másik után.Kötelező Walt Disney klasszikus.


Pinokkió 1940 Teljes Film Magyarul Online

Pinokkió


Részletek


Rendező : Shams Oneil
Producer : Coretta Kevan
Vezető producer : Hadleigh Latanya
Alapmű : Danai Peran
Műfaj : Zuhur Affaan
Forgatókönyvíró : Irene Hrishikesh
Főszerepben : Kehinde Harley, Zarwa Carlo, Altay Yaameen
Zene : Shenaya Von
Operatőr : Nabil Derren
Vágó : Kye Ranjot
Jelmeztervező : Denia Kailen

Gyártás
Gyártó : Fine Line
Ország : Ghána
Nyelv : Mandzsu
Forgatási helyszín : Gyömrő
Hossz : 108 perc
Költségvetés : $483 720 061

Forgalmazás
Forgalmazó : Hammer Film
Megjelenési : 1260. február 23
Bevétel : $114 763 599

DBU
2018. MÁJUS-JÚNIUS : Nap: Esemény neve: Esemény időpontja: Esemény kategóriája: Esemény helyszíne: 2018.05.08. BEMUTATÓ: Ray Cooney: A miniszter félrelép ...
Pinokkió magyar-angol kéttannyelvű óvoda bölcsőde ...
Pinokkió magyar-angol kéttannyelvű óvoda bölcsőde Budapesten a 2. kerületben. Magyar és angol kéttannyelvű óvodai program.
Couture Kingdom vazázslatos divatékszerek
Disney mesés ékszerek - fülbevalók, karkötők, gyűrűk, nyakláncok! Ingyenes szállítás!
Filiz Ahmet – Wikipédia
Ehhez a szócikkhez további forrásmegjelölés szükséges az ellenőrizhetőség érdekében. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts a szócikk fejlesztésében további megbízható források hozzáadásával.
Húsvéti kifestő - komplett-otthon.hu
A képre vagy a kép nevére történő kattintás után új ablakban nyílik meg a letölthető kép. A képet a jobb egérgomb lenyomásakor a kép mentése más néven kiválasztásával lehet menteni.


Watch Free. Angolul. Stream. iPhone. Filmek. Videa. iPad. Avi. Filmnézés.1080p.. Szereplők. 480p. Vélemények. Magyarul. HD. letöltés. 720p. Indavideo. DVDrip. Elemzés. 4K Blu-ray. Download. Teljes. MP4. Android. BDrip. Kritika. Full Movie. Film online. Ingyen