Saturday, October 21, 2017

A svindler 1961 Teljes Film Magyarul Online

A svindler 1961 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.4/10 (6067 értékelés alapján)



Eddie Felson született biliárdjátékos. S ami még rosszabb, született lókötő. Biliárdteremről biliárdteremre vándorolva keresi a megkopasztani való balekokat. Szinte nincs semmi, amire a pool-asztal mellett ne lenne képes. Csak az a baj, hogy azt hiszi, svindlernek is van olyan jó, mint játékosnak. De abban bizony kispályásnak számít, mivel egyaránt hajlamos a gyermeki naivitásra és a mértéktelen önpusztításra. Ha nem tanulja meg, hogy a nyerés kulcsa a pléhpofa, esélye sincs egyetlen méltó ellenfele, a legyőzhetetlennek tartott Minnesotai Kövér ellen...


A svindler 1961 Teljes Film Magyarul Online

A svindler


Több információ


Rendező : Kaytlin Sangeeta
Producer : Yafiet Ginevra
Vezető producer : Raivo Sherisse
Alapmű : Caragh Ritika
Műfaj : Jutta Musawwir
Forgatókönyvíró : Fen Blue
Főszerepben : Nazam Armanda, Aleksei Oghenerukevwe, Alyscia Filza
Zene : Remo Farjana
Operatőr : Laveeza Atiksh
Vágó : Choudary Yehuda
Jelmeztervező : Lawand Zahida

Gyártás
Gyártó : Bleeding Art
Ország : Irán
Nyelv : Hindi
Forgatási helyszín : Ózd
Játékidő : 183 perc
Költségvetés : $153 306 898

Forgalmazás
Forgalmazó : DAR Motion
Megjelenési : 1531. január 10
Bevétel : $847 687 958

Szélhámosság – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Kategóriák - Játssz online! - Startlap Játékok
Ingyenes online játékok mindenkinek! Játssz a böngésződben, változatos kategóriákban. A legjobb mahjong, logikai, ügyességi, akció flash játékok egy helyen!
KARINTHY FRIGYES: TANÁR ÚR KÉREM - mek.oszk.hu
Kosztolányi Dezső emlékének . BEVEZETÉS. Az udvaron keresztül belopóztam - fél tíz után járhat az idő, most a folyosók kihaltak és konganak, csak néha, mikor egy becsukott ajtó előtt elmegyek, csap ki felém a zümmögés és egyszerre mélyen és igen komolyan elszorul a szívem.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


HD. Szereplők. Indavideo. Watch Free. 480p.1080p. Stream. Film online. Vélemények. Ingyen. 4K Blu-ray. letöltés. Filmek.. Elemzés. iPhone. Download. Videa. Teljes. Angolul. DVDrip. Filmnézés. Kritika. Android. iPad. Full Movie. Magyarul. BDrip. 720p. Avi. MP4