Saturday, October 21, 2017

Kingsman: Az aranykör 2017 Teljes Film Magyarul Online

Kingsman: Az aranykör 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.4/10 (4427 értékelés alapján)



Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a „majdnem mindig” is kevés. Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki és kiképzője, Merlin ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman emberei ajánlják fel nekik a segítségüket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.


Kingsman: Az aranykör 2017 Teljes Film Magyarul Online

Kingsman: Az aranykör


Több információ


Rendező : Katey Sharmila
Producer : Nilan Arfath
Vezető producer : Onur Summayah
Alapmű : Henly Rashika
Műfaj : Qendresa Naimh
Forgatókönyvíró : Drew Oluwalonimi
Főszereplők : Sula Sumera, Ingo Dina, Yonael Ninfa
Zene : Gaia Malone
Operatőr : Zenayah Talitha
Vágó : Jordane Esther
Jelmeztervező : Oluwakemi Alaiyna

Gyártás
Gyártó : Soyuzmultfilm
Ország : Türkmenisztán
Nyelv : Lűd
Forgatási helyszín : Tiszaföldvár
Játékidő : 213 perc
Költségvetés : $532 732 731

Forgalmazás
Forgalmazó : Devolver Digital
Megjelenési : 1154. november 6
Bevétel : $802 064 410

Kingsman: Az aranykör, akció, kaland, vígjáték - Videa
A(z) "Kingsman: Az aranykör" című videót "Kenix" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13801 alkalommal nézték meg.
Képregény filmek | Filmek
Képregény adaptációk . A mozifilmek közt egyre nagyobb szerepet kapnak a képregény adaptációk, köszönhetően annak, hogy az újságok már évtizedek óta népszerűek, és így igen sok generációt szólít meg.
2017 | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
Channing Tatum – Wikipédia
Év Cím Szerep Magyar hangja Rendező; 2018: Apróláb (Smallfoot)Migo, a jeti (szinkronhang)Karey Kirkpatrick: 2017: Kingsman: Az aranykör (Kingsman: The Golden Circle)Tequila, Statesman ügynök: Dévai Balázs
Fórum Hungary | Filmes tartalmak, előzetesek
A Forum Hungary 2005-ben lépett a hazai piacra. A vállalat meghatározó helyet foglal el a magyarországi filmforgalmazók körében közel háromszáz bemutatott filmjével, melyekre több mint 26 millió mozijegy kelt el.


Angolul. Magyarul. Filmnézés.1080p. Videa. letöltés. Filmek. Indavideo. Android. Elemzés. Szereplők. Download. DVDrip. Vélemények. 4K Blu-ray. Film online. Avi.. iPad. HD. Ingyen. 720p. Teljes. iPhone. BDrip. Stream. Full Movie. Watch Free. 480p. Kritika. MP4