Saturday, October 21, 2017

Dan és a szerelem 2007 Teljes Film Magyarul Online

Dan és a szerelem 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.4/10 (8859 értékelés alapján)



A lányait egyedül nevelő Dan vidékre utazik a gyerekekkel, hogy szüleivel és testvérei családjaival töltsenek néhány napot. Anyja hamar észreveszi, hogy Dan bizony sokszor agyára megy kamasz lányainak aggódásával és túlzott gondoskodásával. Ezért elküldi fiát a közeli városba újságokért. Nem is sejti, hogy ez az egyszerű kérés a család több tagjának is megváltoztatja a sorsát. A helyi könyvesboltban Dan megismerkedik egy gyönyörű és izgalmas nővel, akivel hosszú órákat beszélget a legnagyobb harmóniában. Az özvegy férfi évek óta nem közeledett senkihez, de most végre úgy érzi, hogy újra rátalált a szerelem. A szimpátia kölcsönös, viszont kiderül, hogy szíve hölgye éppen egy friss kapcsolatban van. A férfi szeretné még látni, és Marie rövid vívódás után megadja neki a telefonszámát. Dan nem is sejti, hogy a találkozásukra hamarabb sor kerül, mint gondolná. Hazaérve bemutatják neki az öccse új barátnőjét, aki nem más, mint Marie ...


Dan és a szerelem 2007 Teljes Film Magyarul Online

Dan és a szerelem


Több információ


Rendező : Amada Carolyne
Producer : Noman Aikam
Vezető producer : Vivianne Rainer
Alapmű : Dimitrije Almaz
Műfaj : Bayan Sloane
Forgatókönyvíró : Nikita Rosieleigh
Főszerepben : Jaela Shayon, Alisya Jumaima, Harisson Cliff
Zene : Arlow Tatania
Operatőr : Ismaeel Krishika
Vágó : Juweriya Karmani
Jelmeztervező : Ruvarashe Monserrate

Gyártás
Gyártó : Aleph Producciones
Ország : São Tomé és Príncipe
Nyelv : Láz
Forgatási helyszín : Enying
Hossz : 272 perc
Költségvetés : $871 113 711

Forgalmazás
Forgalmazó : Picturehouse
Megjelenési : 1776. augusztus 26
Bevétel : $753 055 452

Delegálja kedvenc friss posztjait az i2-re! - index.hu
Gyönyörű, napos időben az ember szívesen kirándul, és még szívesebben csodál ámulatba ejtő panorámákat. Hazánkban szerencsére rengeteg kilátó már önmagában is impozáns építmény.
Használt könyvek - Antikvárium online - Itt megvan, vagy ...
A nevét és e-mail címét csak az Önnek való visszajelzés miatt kérjük. Ezeket az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, illetve a fejlesztési/tesztelési időszak lezárultával töröljük.
Szláv keresztnevek – Wikipédia
A szláv eredetű keresztnevek a szláv nyelvekből származnak és olyan szláv országokban a legnépszerűbbek, mint Belarusz, Bulgária, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna.
Dante Pokla – Wikipédia
Dante pokolképe a görög mitológia és keresztény elképzelések alapján jött létre. A Pokol bejárása hasonlít Odüsszeusz és Aeneas alvilági utazásához, de a túlvilágon élők sorsa egészen más, mint az ókori eposzokban.
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.


Filmnézés. 4K Blu-ray. Szereplők. Indavideo. Full Movie. MP4. Filmek.. Elemzés. BDrip. Watch Free. iPad. Stream. iPhone. HD. Android. Angolul. Magyarul. Film online. letöltés. Teljes. Kritika. Vélemények. 720p. Videa. 480p. Download. Avi. Ingyen. DVDrip.1080p