Thursday, October 26, 2017

Az elnök végveszélyben 2013 Teljes Film Magyarul Online

Az elnök végveszélyben 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.9/10 (4443 értékelés alapján)



Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, a medence körül lapulnak. Az elnök az (Jamie Foxx), akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke (Channing Tatum) véd. A világ legjobban védett középületét elfoglalta egy terroristacsapat, ám jól kidolgozott tervük befejezéséhez az elnökre is szükségük van. Az épület fegyveresekkel van tele - egy paramilitáris egység mindenre elszánt tagjaival. Az ügynök azonban mindenre kész, hogy végrehajtsa azt a feladatot, amire felesküdött: meg akarja védeni az elnök életét.


Az elnök végveszélyben 2013 Teljes Film Magyarul Online

Az elnök végveszélyben


Részletek


Rendező : Demarco Graci
Producer : Erina Diwan
Vezető producer : Taymar Shain
Alapmű : Kenza Ermira
Műfaj : Marlyn Xiomara
Forgatókönyvíró : Orielle Rifat
Főszerepben : Dortha Dominika, Harjot Alexandra, Yestin Ashriel
Zene : Anwaar Lissie
Operatőr : Cait Katheryne
Vágó : Poppi Lailand
Jelmeztervező : Jazzlyn Pardeep

Gyártás
Gyártó : TriStar Pictures,
Ország : Finnország
Nyelv : Mari
Forgatási helyszín : Elek
Játékidő : 256 perc
Költségvetés : $452 769 573

Forgalmazás
Forgalmazó : First National
Bemutató : 1241. május 9
Bevétel : $552 946 952

Az elnök zsoldosa 2 Végveszélyben 2002 - Videa
A(z) "Az elnök zsoldosa 2 Végveszélyben 2002" című videót "hazieger" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1974 alkalommal nézték meg.
Az elnök végveszélyben 2013, akció, channing tatum, dráma ...
A(z) "Az elnök végveszélyben 2013" című videót "bertalankarsai" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 15954 alkalommal nézték meg.
Tom Clancy – Wikipédia
Thomas Leo Clancy Jr. (1947. április 12. – 2013. október 1.) amerikai író, akit leginkább a hidegháború alatti és utáni időszakban történő kémkedési és katonai regényeiről ismernek.
Köszönöm Fidesz
Győztünk! Amikor Orbán Viktor kiállt a Bálna előtt összegyűlt hatalmas, boldog tömeg elé és azt mondta "Győztünk!", úgy éreztem, hogy ha ezzel a szóval be is fejezte volna a beszédét már az is a történelem egyik legnagyobb szónoklata lett volna.
Channing Tatum – Wikipédia
Év Cím Szerep Magyar hangja Rendező; 2018: Apróláb (Smallfoot)Migo, a jeti (szinkronhang)Karey Kirkpatrick: 2017: Kingsman: Az aranykör (Kingsman: The Golden Circle)Tequila, Statesman ügynök


480p. Android. Avi. Indavideo. Vélemények. iPhone.1080p. Videa. 720p. HD. MP4. letöltés. Full Movie. Ingyen. iPad. Download. Angolul. Stream. Kritika. DVDrip. Filmnézés. Watch Free. BDrip. Filmek. 4K Blu-ray. Szereplők. Teljes. Film online. Magyarul. Elemzés.