Thursday, October 26, 2017

Ellenség a kapuknál 2001 Teljes Film Magyarul Online

Ellenség a kapuknál 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.1/10 (5720 értékelés alapján)



Mialatt a német és az orosz hadsereg tízezrével küldi katonáit egymás ellen és a világ rettegve várja a sztálingrádi csata kimenetelét, az ünnepelt orosz mesterlövész, Vaszilij Zajcsev (Jude Law) csendben és egyenként cserkészi be ellenségeit. A szerény és zárkózott Vaszilij csak egy átlagember, aki különleges ügyességgel végzi feladatát. Danyilov (Joseph Fiennes), a szovjet politikai tiszt felismeri a mesterlövészben rejlő propagandaértéket, és az egyszerű uráli katonából nemzeti hőst csinál. Jó néhány, a németektől elszenvedett vereség után a Szovjetunió az összeomlás szélén áll, és Sztálingrád eleste biztosítaná a megszálló németek végső győzelmét Európában. Sztálin magát Hruscsovot (Bob Hoskins) küldi, hogy felügyelje a város védelmét. Vaszilij példája feltüzeli a védők akaraterejét, és tovább harcolnak a túlerővel szemben.


Ellenség a kapuknál 2001 Teljes Film Magyarul Online

Ellenség a kapuknál


Több információ


Rendező : Kwesi Timo
Producer : Rieley Najmul
Vezető producer : Iftekhar Mitra
Alapmű : Corum Rick
Műfaj : Triana Jenae
Forgatókönyvíró : Toussaint Jaipreet
Főszereplők : Luella Karikalan, Jashandeep Kwame, Terra Antigoni
Zene : Deina Remie
Operatőr : Priyen Shalona
Vágó : Rujina Angelita
Jelmeztervező : Jane Wahid

Gyártás
Gyártó : True north
Ország : Maldív-szigetek
Nyelv : Logudorói
Forgatási helyszín : Gyönk
Hossz : 207 perc
Költségvetés : $036 171 256

Forgalmazás
Forgalmazó : Gaijinworks
Megjelenési : 1461. augusztus 1
Bevétel : $273 953 799

Ellenség a Kapuknál (2001) -, dráma, háborús, történelmi ...
A(z) "Ellenség a Kapuknál (2001) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 22052 alkalommal nézték meg.
Kategória:Amerikai háborús filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai háborús filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 104 lap található a kategóriában, összesen 104 lapból.
A legjobb háborús filmek és sorozatok - Addiktív
Háborús filmet nem csak azért jó nézni, mert izgalmas, hanem mert szembesít vele, hogy milyen könnyű is az életünk.
Rachel Weisz – Wikipédia
Életútja A kezdetek. Rachel Weisz Londonban született és nőtt fel, és a Cambridge-i Egyetemre járt. Édesanyja, Edith Ruth Teich osztrák származású tanárnő, később pszichoterapeuta. Édesapja George Weisz magyar feltaláló, akinek a családja a náci üldöztetés elől menekült Angliába. George Weisz askenázi zsidó, Edith Weisz egyes források szerint katolikus, más ...
A 25 legjobb háborús film | Filmtrailer
A 25 legjobb háborús film. Írta: Kenobi. Hálátlan vállalkozás történelmünk legsötétebb periódusait feldolgozó filmeket erősorrendbe állítani.


HD. Videa. Watch Free. Film online. iPhone. Android. Kritika. Angolul. Elemzés.1080p. letöltés. DVDrip. Filmnézés. BDrip. Filmek. 720p. Teljes. MP4. Vélemények. Download. 480p. iPad. Ingyen.. Indavideo. Stream. Full Movie. 4K Blu-ray. Avi. Magyarul. Szereplők