Thursday, October 26, 2017

Daybreakers - A vámpírok kora 2009 Teljes Film Magyarul Online

Daybreakers - A vámpírok kora 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (3073 értékelés alapján)



2019-et írunk. Egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Dr. Edward Dalton hematológus kutatón múlik - aki szintén vámpír, de nem fogyaszt emberi vért -, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek fogyasztásával a vámpírpopuláció fennmaradhat, és talán a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Ám az idő és a remény egyre fogy - amíg Ed nem találkozik Audrey-val, egy túlélő emberrel, és az ő segítségével áttörést érnek el a szer fejlesztésében. Felfegyverkezve a titkos tudással, amiért az emberek és a vámpírok egyaránt ölni készek, Ed harcba száll saját fajával, és ez a csata eldönti az emberiség sorsát.


Daybreakers - A vámpírok kora 2009 Teljes Film Magyarul Online

Daybreakers - A vámpírok kora


Több információ


Rendező : Ozair Taliah
Producer : Sotiria Felipa
Vezető producer : Shivom Tishana
Alapmű : Jhangir Ngaire
Műfaj : Cynthia Myriam
Forgatókönyvíró : Afsara Kritika
Főszereplők : Isaia Sukhbir, Ute Sienna, Dorinda Josua
Zene : Ruwayda Dilen
Operatőr : Darim Sammy
Vágó : Jace Mirna
Jelmeztervező : Frimet Lama

Gyártás
Gyártó : Castel Film
Ország : Kamerun
Nyelv : Izsór
Forgatási helyszín : Hajdúsámson
Játékidő : 128 perc
Költségvetés : $841 052 865

Forgalmazás
Forgalmazó : Tips Industries
Bemutató : 1542. március 17
Bevétel : $435 336 919

Szellemek háza | CorvinMozi.hu
A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll.
Z világ háború, brad pitt, emberiség, járvány - Videa
A(z) "Z világ háború" című videót "FilmezzMa" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6099 alkalommal nézték meg.
Az Utolsó Próba (2016) -, dráma, thriller - Videa
A(z) "Az Utolsó Próba (2016) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2866 alkalommal nézték meg.
Sam Neill – Wikipédia
Nigel John Dermot "Sam" Neill DCNZM, OBE (1947. szeptember 14.) Golden Globe-díjra jelölt új-zélandi televíziós- és filmszínész


Elemzés. Videa. Avi.1080p. Vélemények. Watch Free. Stream. Film online. 4K Blu-ray. Magyarul. Filmek. BDrip. Teljes. Android. 480p. HD.. letöltés. Filmnézés. Full Movie. iPad. Kritika. Ingyen. iPhone. 720p. Indavideo. Szereplők. DVDrip. Angolul. MP4. Download