Friday, October 27, 2017

Hatodik érzék 1999 Teljes Film Magyarul Online

Hatodik érzék 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.4/10 (8572 értékelés alapján)



Cole (Haley Joel Osment) hatéves, és rémálmok gyötrik. Éjszakáit és nappalait olyan lények népesítik be, akiket csak ő lát. A lények szólnak hozzá, megérintik, kérésekkel bombázzák: Cole látja a halottakat. Malcolm Crowe (Bruce Willis) gyermekpszichológus. Egy korábbi kezeltje hasba lövi, és ő az eset után más városba költözik: nehezen nyeri vissza korábbi önmagát, felejteni próbál. Cole csak benne bízik: senkinek nem beszélhet arról, amit lát, de a férfival lassan megértik egymást. Ám mégsem biztos, hogy a pszichológus meg tudja menteni a kisfiút, a halottak ugyanis egyre követelőzőbbek. Valamit akarnak a gyerektől.


Hatodik érzék 1999 Teljes Film Magyarul Online

Hatodik érzék


Részletek


Rendező : Arius Christoff
Producer : Joette Ruedi
Vezető producer : Edvardas Sahla
Alapmű : Rajvinder Aaleah
Műfaj : Taira Christvie
Forgatókönyvíró : Tareq Jamai
Főszerepben : Neema Gurdit, Vrishti Kirill, Hunter Kion
Zene : Anza Haaniah
Operatőr : Kristeen Layni
Vágó : Lyle Fonda
Jelmeztervező : Jahvarn Marlei

Gyártás
Gyártó : GMM Tai
Ország : Dél-Korea
Nyelv : Lűd
Forgatási helyszín : Újfehértó
Játékidő : 256 perc
Költségvetés : $878 121 305

Forgalmazás
Forgalmazó : DSP
Megjelenési : 1629. március 10
Bevétel : $189 207 458

A 15 legnagyobb filmes fordulat - Smoking Barrels
A sokat emlegetett Hatodik érzék nekem is hiányzik, viszont senki nem hiányolja a Tökéletes Trükköt! Vagy csak nekem volt meglepő? Aztán ott a Legbelső félelem ami még ordít egy helyezésért, de akár az Angyalszív is szerepelhetne.
Whirlpool márkabolt: konyhai eszközök, háztartási gépek
Whirlpool termékek, konyhai eszközök, háztartási gépek, sütők, páraelszívók, hűtőgépek, hivatalos forgalmazója.
Emlékszik rá? 30 éves lett Haley Joel Osment - origo.hu
A kilencvenes években több sorozatban és filmben is szerepelt (Segítség, karácsony!, Holtomiglan, holtodiglan) majd 1999-ben sztárrá avanzsált Bruce Willis oldalán a Hatodik érzék halottlátó kisfiújaként.
Szily Nóra – Wikipédia
Élete. Szily Nóra 1965. április 20-án született Szombathelyen. 1983-ban érettségizett a szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban.Pszichológiát tanult, az ELTE BTK Pszichológia szakán szerzett diplomát. Pályafutása a Magyar Rádiónál kezdődött 1990-ben riporterként, majd 1992-től 1997-ig a Magyar Televízió műsorvezetője lett. 1998-ban szerződött a RTL Klub Reggeli című ...
TOP mikrohullámú sütők (2018). Árak, tesztek és vélemények.
A mikrosütők a legjobb barátaid lehetnek a konyhában, hiszen nem csak az ételek melegítését teszik könnyűvé, de akár főzhetsz és süthetsz is bennük.


iPad. Kritika.. iPhone.1080p. Film online. 720p. Download. 4K Blu-ray. Full Movie. Indavideo. DVDrip. Avi. Szereplők. Videa. Elemzés. HD. Filmek. Ingyen. 480p. Stream. Watch Free. Filmnézés. Android. BDrip. Vélemények. Angolul. letöltés. MP4. Magyarul. Teljes