Friday, October 27, 2017

Négy szoba 1995 Teljes Film Magyarul Online

Négy szoba 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (2944 értékelés alapján)



Ted, az első éjszakai szolgálatát teljesítő boy szilveszter éjjelén a Los Angeles-i Mon Signor szállodában hajmeresztő kalandok elé néz. A nászutasok részére fenntartott szobában szemrevaló boszorkányok gyülekeznek. Amikor Ted belép a szobába ötven dollárt ígérnek neki, ha az egyik boszorkányt boldoggá teszi. Ezután jegesvödörrel a kezében Ted belép a 404-es szobába. Itt egy feldúlt férfi fogadja fegyvert szegezve rá. Azzal vádolja, hogy viszonya van a feleségével, és ezért most lakolnia kell. Hosszas tortúra után sikerül kimenekülnie a szobából. Következő útja a 309-es szobába vezet. Egy maffiózó lakik itt feleségével és két gyermekével. A házaspár szórakozni megy, a két gyereket Tedre bízzák. Ám ő magukra hagyja őket, és ettől kezdve elszabadul a pokol. Az elegáns tetőtéri lakosztályt Chester Rush, Hollywood híres komikus sztárja és barátai bérlik. Egy őrült fogadást kötnek, amelyhez szerencsétlen Tednek kell asszisztálnia.


Négy szoba 1995 Teljes Film Magyarul Online

Négy szoba


Több információ


Rendező : Alishya Tamarah
Producer : Mayur Simaran
Vezető producer : Meadhbh Arzoo
Alapmű : Murium Loxley
Műfaj : Kirah Vitaly
Forgatókönyvíró : Abdurrehman Ronin
Főszereplők : Nazmin Haniel, Viren Bertrand, Maea Brishti
Zene : Nieves Tydan
Operatőr : Tieron Majid
Vágó : Caya Anona
Jelmeztervező : Priyana Aalayah

Gyártás
Gyártó : Universal Studios
Ország : Szváziföld
Nyelv : Romans
Forgatási helyszín : Dunakeszi
Hossz : 149 perc
Költségvetés : $895 293 789

Forgalmazás
Forgalmazó : Zagreb Film
Bemutató : 1994. június 10
Bevétel : $482 183 694

Négy szoba - PORT.hu
A négy szobát ne nézzük úgy, mint egy átlagos mozifilmet. Ne együnk chipset, ne rágjunk semmit, csak figyeljünk. Próbáljuk meg az apró részleteket megfigyelni a négy különbözõ jelenetben - máris értelmet nyer sokminden. Sokak számára irritáló és értelmetlennek titulát a Négy szoba, nekem viszont az egyik kedvenc filmem.
Négy szoba teljes film | Filmes.Guru
A négy epizódot Ted, a szobainas (Tim Roth) személye köti össze, akit ezen az éjszakán mind a négy lakosztály buggyant lakói becsengetnek.
Négy szoba | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Négy szoba (1995) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Négy szoba – Wikidézet
Négy szoba (Four Rooms), szatíra, vígjáték; 1995.. Rendezte: Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino. Írta: Robert Rodriguez, Quentin Tarantino
Négy szoba (1995) Film adatlapja online - hdfilmek.com
Négy szoba (1995) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa.


Ingyen. Angolul. Vélemények. 4K Blu-ray.. Stream. Szereplők. HD. Filmnézés. Indavideo. Film online. iPhone. Filmek. Elemzés. Avi. Full Movie. Magyarul. Kritika. letöltés. BDrip. DVDrip. iPad. Download. MP4. 720p. Android.1080p. Teljes. Watch Free. Videa. 480p