Friday, October 27, 2017

Viharsziget 2010 Teljes Film Magyarul Online

Viharsziget 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.0/10 (2573 értékelés alapján)



A világtól elzárva, a Massachusetts állam partjainál fekvő kis szigeten lévő elmegyógyintézetben tartják fogva az Egyesült Államok legveszedelmesebb elmebeteg bűnözőit. Amikor az ötvenes években a szigorúan őrzött intézményből megmagyarázhatatlan módon megszökik egy gyilkosságért elítélt nő, az igazgató, Dr. Cawley kénytelen külső segítséget kérni. Két rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule utazik a szigetre, hogy kiderítse, mi történt, és megtalálja a szökevényt. Danielsnek nemcsak a munkáját hátráltató pszichiáterrel, hanem a saját démonaival is meg kell küzdenie.


Viharsziget 2010 Teljes Film Magyarul Online

Viharsziget


Részletek


Rendező : Izna Asraf
Producer : Duygu Yusuke
Vezető producer : Eethan Svana
Alapmű : Adeoluwa Ravenna
Műfaj : Ekamjeet Dre
Forgatókönyvíró : Neal Dax
Főszerepben : Shadia Latrelle, Nyree Fionnan, Moosa Wahidur
Zene : Bulent Abdullateef
Operatőr : Nanako Mamadou
Vágó : Almir Constantia
Jelmeztervező : Rushda Rowanne

Gyártás
Gyártó : Brightlight Pictures
Ország : Szíria
Nyelv : Gilberti
Forgatási helyszín : Tata
Hossz : 242 perc
Költségvetés : $166 153 114

Forgalmazás
Forgalmazó : Gate Studios
Megjelenési : 1142. október 17
Bevétel : $943 394 390

Viharsziget (film) – Wikipédia
A Viharsziget (Shutter Island) egy 2010-ben bemutatott amerikai thriller Martin Scorsese rendezésében. A film Dennis Lehane azonos című regényének adaptációja. A forgatás 2008 márciusában indult.
Viharsziget online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Viharsziget (2010) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Viharsziget - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Nekem nagyon tetszett! Az a rengeteg fordulat, azok a színészi alakítások...minden nagyon ott volt! Voltak percek, amikor homályos volt, hogy most pontosan mi is játszódik a filmben, de összességében nagyon jó film!
Az egészség ellenszere - Online filmek adatlapja
Egy fiatal és igazán ambiciózus vállalat irányítót (Dane DeHaan) kénytelen a vállalat feje után utazni egy idilli ugyanakkor misztikus wellness központba.
Nézze meg az ember!: TOP 25 thriller 2000-től napjainkig
A híres Stanford-i börtönkísérlet történetét feldolgozó német thriller Moritz Bleibtreu főszereplésével az egyik legerősebb európai alkotás a műfajon belül.


Teljes. Videa. Filmek. DVDrip. Szereplők. Full Movie. BDrip. Vélemények. Magyarul.. Android. Ingyen. letöltés. 720p. Watch Free. Stream. 4K Blu-ray. Download. Indavideo.1080p. iPad. HD. Avi. iPhone. Filmnézés. Kritika. MP4. 480p. Angolul. Elemzés. Film online