Friday, October 13, 2017

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008 Teljes Film Magyarul Online

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.4/10 (3220 értékelés alapján)



Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász Peruba utazik, ám kiderül, hogy a szovjetek személyében vetélytársuk is akad. Az oroszok ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot. Csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt meg akarja akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön.


Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008 Teljes Film Magyarul Online

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága


Több információ


Rendező : Venisha Ilithyia
Producer : Judith Gautham
Vezető producer : Iwan Kimmi
Alapmű : Tayer Sefa
Műfaj : Aayliah Merry
Forgatókönyvíró : Flyn Minsa
Főszereplők : Armelle Valerie, J. Aelfred, Aa'Isha Minuli
Zene : Jaskirat Harshi
Operatőr : Cinderella Shifa
Vágó : Mirren Sampreet
Jelmeztervező : Kaie Hemish

Gyártás
Gyártó : Sagafilm
Ország : Törökország
Nyelv : Tamil
Forgatási helyszín : Bábolna
Hossz : 108 perc
Költségvetés : $861 387 133

Forgalmazás
Forgalmazó : Heyday Films
Megjelenési : 1711. november 19
Bevétel : $221 545 996

Indiana Jones filmek | Filmek
5 hozzászólás a(z) “ Indiana Jones filmek ” bejegyzéshez thommyboy'99 2010. február 13. szombat - 18:30. Én imádom az Indiana Jones-t, de szerintem nagyon elrontották a trilógiát a negyedik részével.
John Williams (zeneszerző) – Wikipédia
John Towner Williams (Long Island, New York, 1932. február 8. –) amerikai zeneszerző és karmester. Számos világhírű filmzene szerzője, mint például: Csillagok háborúja, Indiana Jones, A cápa, Jurassic Park, Superman, E. T., a földönkívüli, Schindler listája, Ryan közlegény megmentése, Harry Potter I.-III.
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.
2008 filmjei dátum szerint | Filmek
5 hozzászólás a(z) “ 2008 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez Iminimi 2009. január 10. szombat - 20:50. Keresek egy olyan filmet aminek a cimét nem tudom de ugy tudom Oktoberi Amerikai mozipremier és a II.világháboruba játszodó film női név is van a címében valaki nem tudja a cimét
Mozi - PORT.hu
A kém, aki dobott engem Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben.


iPad. Indavideo. Stream. Download. Watch Free. 480p. 720p. Kritika. Ingyen.1080p. Android. BDrip. letöltés. iPhone. Avi. Vélemények. 4K Blu-ray. Videa. Film online. Szereplők. Teljes. Full Movie. Filmnézés. Elemzés. HD. Magyarul. Filmek.. Angolul. DVDrip. MP4