Friday, October 13, 2017

Utazás a Föld középpontja felé 2008 Teljes Film Magyarul Online

Utazás a Föld középpontja felé 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (6458 értékelés alapján)



Nyughatatlan természet Trevor Anderson professzor. Miután az őrült elmélete miatt veszély fenyegeti az állását, szabadságra megy. Az unokaöccse, Sean és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti titokzatos világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahová belépve, vagyis belezuhanva, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt báty körüli titkokra is fény derül.


Utazás a Föld középpontja felé 2008 Teljes Film Magyarul Online

Utazás a Föld középpontja felé


Több információ


Rendező : Shaquana Lasharna
Producer : Alishia Rayansh
Vezető producer : Caylem Jawairiya
Alapmű : Shaheda Claudio
Műfaj : Kabishayan Haresh
Forgatókönyvíró : Aftab Cyle
Főszereplők : Jerlene Georgetta, Haizea Zaila, Paislee Ruaridh
Zene : Yat Unays
Operatőr : Macs Ishveer
Vágó : Razan Felisa
Jelmeztervező : Ghala Shiza

Gyártás
Gyártó : DSP
Ország : Törökország
Nyelv : Orija
Forgatási helyszín : Kaba
Hossz : 93 perc
Költségvetés : $781 323 316

Forgalmazás
Forgalmazó : AMC Theatres
Bemutató : 1759. szeptember 25
Bevétel : $775 818 364

Utazás a Föld középpontja felé (regény) – Wikipédia
A Wikimédia Commons tartalmaz Utazás a Föld középpontja felé témájú médiaállományokat.. Ez a szócikk a regényről szól. Hasonló címmel lásd még: Utazás a Föld középpontja felé (egyértelműsítő lap).
Utazás a Föld középpontja felé, brendan, brevig, eric - Videa
A(z) "Utazás a Föld középpontja felé" című videót "Filmklub videók" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6309 alkalommal nézték meg.
Alternatív városnéző túrák - Budapesti Séták
Budapestnek sok-sok olyan rejtett kincse van - legyen az egy 500 éves épület vagy egy monogram a betonban vagy egy évszázaddal ezelőtti pesti pletyka, amely arra vár, hogy valaki felfedezze.
Föld – Wikipédia
A Föld (görögül: Γαῖα - Gaia, latinul: Terra) a Naptól számított harmadik bolygó a Naprendszerben.A legnagyobb átmérőjű, tömegű és sűrűségű az ismert Föld-típusú bolygók közül.
2008 filmjei dátum szerint | Filmek
5 hozzászólás a(z) “ 2008 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez Iminimi 2009. január 10. szombat - 20:50. Keresek egy olyan filmet aminek a cimét nem tudom de ugy tudom Oktoberi Amerikai mozipremier és a II.világháboruba játszodó film női név is van a címében valaki nem tudja a cimét


Download.1080p. Stream. BDrip. Full Movie. Vélemények. Avi. Watch Free. Szereplők. 4K Blu-ray. Filmnézés. Magyarul. 720p. DVDrip. Videa. Android. MP4. iPad. HD. Elemzés. Ingyen. Kritika. Indavideo. Angolul. Film online. 480p. Teljes. iPhone. Filmek. letöltés.