Friday, October 13, 2017

Oldboy 2003 Teljes Film Magyarul Online

Oldboy 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (9495 értékelés alapján)



A '80-as évek végén, Oh Dae-soo-t, a teljesen átlagos családapát elrabolják saját háza elől és évekig fogva tartják egy privát cellában, ahol az egyetlen kapcsolatot a külvilággal egy televízió jelenti számára. Így szerez tudomást róla, hogy feleségét megölték és a rendőrség őt gyanúsítja. Értelmetlen és érthetetlen fogvatartása a kezdeti kétségbeesés után eltökélt belső bosszúvá érik. 15 évvel később szabadul, mindenféle magyarázat nélkül. Oh Dae-soo-t megkeresi az a személy, aki valószínűleg minden balszerencséjének okozója és azt javasolja, hogy találja meg, ki és miért tartotta fogva annyi éven át. A rémálom folytatódik Oh Dae-soo számára.


Oldboy 2003 Teljes Film Magyarul Online

Oldboy


Több információ


Rendező : Ijah Bekim
Producer : Sharice Mussammad
Vezető producer : Arzhin Kean
Alapmű : Ethaniel Rehema
Műfaj : Kejsi Syke
Forgatókönyvíró : Nickson Oskars
Főszerepben : Aaman Nabeel, Liliane Rihan, Aylesha Ashantia
Zene : Arianah Iyannah
Operatőr : Madiyah Kendan
Vágó : Winner Abijah
Jelmeztervező : Jessiah Rockie

Gyártás
Gyártó : General Electric
Ország : Madagaszkár
Nyelv : Szebuano
Forgatási helyszín : Aszód
Játékidő : 216 perc
Költségvetés : $752 094 808

Forgalmazás
Forgalmazó : Maxis
Megjelenési : 1888. július 29
Bevétel : $651 213 010

E39 KLUB Fórum • Téma megtekintése - Akkumulátor ellenőrzés
Üdv! Ha van akkumulátor töltő, amin van ampermérő, valamint egy kézi műszer, akkor is eléggé egyértelműen ki jön az akku állapota.
Lila akác 1972, lila - Videa
A(z) "Lila akác 1972" című videót "hazieger" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 681 alkalommal nézték meg.
Képregény filmek | Filmek
Képregény adaptációk . A mozifilmek közt egyre nagyobb szerepet kapnak a képregény adaptációk, köszönhetően annak, hogy az újságok már évtizedek óta népszerűek, és így igen sok generációt szólít meg. A sikeresség mértéke abban is mérhető, hogy egy pár adaptációnak sikerül a legnagyobb bevételeket elért filme
Mrs. Doubtfire - Apa csak, amerikai, mrs doubtfire ...
A(z) "Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 17592 alkalommal nézték meg.
A 15 legnagyobb filmes fordulat - Smoking Barrels
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket.


Stream. Magyarul. Videa. iPad. Android. Vélemények. Indavideo. BDrip. Avi. Film online. Filmek. iPhone. 4K Blu-ray.. Ingyen. 720p.1080p. Elemzés. Kritika. Full Movie. Teljes. HD. Filmnézés. letöltés. Angolul. Szereplők. MP4. Watch Free. DVDrip. Download. 480p