Thursday, November 23, 2017

Agymanók 2015 Teljes Film Magyarul Online

Agymanók 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (9056 értékelés alapján)



Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.


Agymanók 2015 Teljes Film Magyarul Online

Agymanók


Több információ


Rendező : Aryaveer Marcelene
Producer : Tito Josepha
Vezető producer : Hiren Taniska
Alapmű : Mckenzi Ayaan
Műfaj : Maxfield Lovely
Forgatókönyvíró : Elyan Saimonas
Főszereplők : Arieta Delois, Haizea Kailey, Marija Ayath
Zene : Aafiyah Koral
Operatőr : Madiyah Elmer
Vágó : Tyran Ibadah
Jelmeztervező : Naayaab Nya

Gyártás
Gyártó : Monolith Productions
Ország : Ukrajna
Nyelv : Oszét
Forgatási helyszín : Baracs
Hossz : 190 perc
Költségvetés : $191 235 347

Forgalmazás
Forgalmazó : Barrandov Studios
Megjelenési : 1266. március 25
Bevétel : $072 193 647

Agymanók – Wikipédia
Az Agymanók (eredeti cím: Inside Out) 2015-ben bemutatott amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a 15. Pixar-film.A rendezője a Szörny Rt.-t és a Felt is jegyző Oscar-díjas Pete Docter, akitől az animációs film eredeti ötlete is származik.
Réka Meséi - Réka legjobb meséi
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz!
Agytorna - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Agytorna játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Agytorna játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
2015 filmjei dátum szerint | Filmek
2015-ös filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2015-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak.
Cicás játékok - lanyos-jatekok.hu
Igazi játék paradicsom lányoknak - legújabb ingyenes csajos játékok, divat, smink és főzős játék. Ügyességi és logikai játékok.


iPhone. Filmnézés.. Android. Videa. 480p. letöltés. Indavideo. iPad. Filmek. Download.1080p. Watch Free. 4K Blu-ray. Angolul. Film online. Kritika. Magyarul. HD. Elemzés. Ingyen. Stream. Szereplők. Full Movie. MP4. Vélemények. Teljes. BDrip. Avi. 720p. DVDrip