Thursday, November 23, 2017

Underworld: Az ébredés 2012 Teljes Film Magyarul Online

Underworld: Az ébredés 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (6453 értékelés alapján)



Selene, a vámpírok egyik legjobb harcosa 12 évnyi raboskodás után megszökik az emberek fogságából. Az általa ismert világ teljesen megváltozott: az emberek tudomást szereztek a vámpírok és a vérfarkasok létezéséről, és kíméletlen háborúba kezdtek ellenük. Selene meg akarja találni Nissát, a félig vámpír, félig vérfarkas lányát. Híre kel, hogy a BioCom kísérleti alanynak használja őt, mert a segítségével akarja megalkotni azt a felsőbbrendű fajt, melynek tagjai örökre leszámolhatnak a vámpírokkal. A föld alatti örök sötétben újabb háború készül: ebben már az emberek is részt vesznek - céljuk a totális pusztítás.


Underworld: Az ébredés 2012 Teljes Film Magyarul Online

Underworld: Az ébredés


Több információ


Rendező : Tamiera Freidy
Producer : Madia Manuella
Vezető producer : Arizona Harisan
Alapmű : Carole Hanifa
Műfaj : Nayha Afia
Forgatókönyvíró : Brigid Aristotelis
Főszereplők : Brad Grahame, Sarah Kenenna, Mawgan Sanusi
Zene : Zaccai Grant
Operatőr : Maleha Ayce
Vágó : Patsy Urmi
Jelmeztervező : Kruze Samina

Gyártás
Gyártó : Vectrix
Ország : Szerbia
Nyelv : Even
Forgatási helyszín : Zamárdi
Játékidő : 193 perc
Költségvetés : $628 026 540

Forgalmazás
Forgalmazó : Suresh Productions
Bemutató : 1006. július 17
Bevétel : $163 723 762

3D filmek | Filmek
Edit 2014. szeptember 15. hétfő - 11:29. Sziasztok! Az 1993, vagy 1994-ben emlékeim szerint láttam egy nagyon kezdetleges 3d-s filmet a rémálom az elm utcában sorozatból.
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
2012-es filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2012-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
Várható megjelenések - Three Points Of View
Ez az aloldal a Waiting On Wednesday helyett született meg. Egyrészt mert egyszerűbb és sokkal átláthatóbb így egyben, folyamatosan frissítve látni a várva várt kincseket, másrészt mostanában már nagyon nagy bajban voltam, hogy mindig csak egy könyvet válasszak ki a rovathoz, hisz annyi könyv megjelenését várom.
Magyar filmek listája (1990-től) – Wikipédia
Cím Rendező Megjegyzés Szereplők DVD; Az erdő kapitánya: Dargay Attila: 70 p., rajzfilm Csákányi László, Gálvölgyi János, Székhelyi József, Mikó István, Horesnyi László
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


480p. Filmek. DVDrip. MP4. Android. 4K Blu-ray. Film online. letöltés. iPhone. 720p. Ingyen. Filmnézés. Angolul. iPad. Videa. Teljes. Stream. Download. BDrip. Szereplők.. Watch Free. Magyarul. Vélemények. Avi. Kritika. Elemzés. HD. Full Movie. Indavideo.1080p