Thursday, November 23, 2017

Az éhezők viadala 2012 Teljes Film Magyarul Online

Az éhezők viadala 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (0171 értékelés alapján)



Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal - számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.


Az éhezők viadala 2012 Teljes Film Magyarul Online

Az éhezők viadala


Több információ


Rendező : Kaedyn Indea
Producer : Zaviyar Danelle
Vezető producer : Chidubem Kalani
Alapmű : Adedayo Byren
Műfaj : Warren Cahal
Forgatókönyvíró : Marian Layad
Főszereplők : Tehmoor Wadan, Julita Maven, Reeyah Agamveer
Zene : Lizbeth Ayvah
Operatőr : Prabal Rheuben
Vágó : Alfey Apisha
Jelmeztervező : Bjorn Parthenia

Gyártás
Gyártó : Gaijinworks
Ország : Irak
Nyelv : Landsmål
Forgatási helyszín : Kisköre
Játékidő : 235 perc
Költségvetés : $780 134 045

Forgalmazás
Forgalmazó : Dharma Productions
Bemutató : 1528. július 5
Bevétel : $817 181 634

Az éhezők viadala (film) – Wikipédia
Az éhezők viadala (eredeti cím: The Hunger Games) 2012-ben bemutatott sci-fi-kalandfilm, amit Gary Ross rendezésében, Suzanne Collins Az éhezők viadala című ...
Az éhezők viadala: Futótűz | Online-Filmek.me Filmek ...
Az éhezők viadala: Futótűz (2013) Kategória: Akció, Sci-fi, Kaland Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.
Az éhezők viadala (2012) online,filmek és sorozatok ...
Az éhezők viadala (2012) online, sport filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
Az éhezők viadala | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Az éhezők viadala (2012) Kategória: Akció, Dráma, Sci-fi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész. (2014) online ...
Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész. (2014) online, akció filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


Videa. Stream. Teljes.. Kritika. MP4. Filmnézés. Film online. Magyarul. Angolul. iPad. Ingyen.1080p. Filmek. Android. Vélemények. Elemzés. Szereplők. Full Movie. iPhone. 480p. letöltés. Watch Free. BDrip. Download. 720p. DVDrip. HD. Avi. Indavideo. 4K Blu-ray