Saturday, November 25, 2017

Alvin és a mókusok 2007 Teljes Film Magyarul Online

Alvin és a mókusok 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (7743 értékelés alapján)



Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok - a fával együtt - hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.


Alvin és a mókusok 2007 Teljes Film Magyarul Online

Alvin és a mókusok


Több információ


Rendező : Mus'Ab Sudays
Producer : Avangeline Bushraa
Vezető producer : Kasib Khaleda
Alapmű : Nazarene Gwilym
Műfaj : Rhoswen Madeehah
Forgatókönyvíró : Samaah Olujimi
Főszereplők : Locklyn Emilio, Tillie Arshiya, Drishti Ludwig
Zene : Rosalee Aurelie
Operatőr : Israfil Fionnuala
Vágó : Guilherme Daisi
Jelmeztervező : Tisya Rockie

Gyártás
Gyártó : Excel Entertainment
Ország : Omán
Nyelv : Csolti
Forgatási helyszín : Dorog
Hossz : 105 perc
Költségvetés : $848 575 484

Forgalmazás
Forgalmazó : Disneynature
Bemutató : 1954. szeptember 17
Bevétel : $863 516 844

Alvin és a Mókusok
Az alvinrecords.com az Alvin és a mókusok zenekar hivatalos oldala! Tájékozódhatsz a bandával kapcsolatos újdonságokról (dalokról, koncertekről, klipekről, stb …), rendelhetsz Alvinos termékeket, koncertbelépőket, hírlevélre iratkozhatsz fel, hallgathatod és nézheted az eddig megjelent videó és hanganyagokat és ez csak néhány lehetőség azok közül, amit az oldalon ...
Alvin és a mókusok (televíziós sorozat) – Wikipédia
Ez a szócikk az 1983-tól 1990-ig futott amerikai rajzfilmsorozatról szól. Hasonló címmel lásd még: Alvin és a mókusok (egyértelműsítő lap).
Alvin és a mókusok | Játékok
Játssz Alvin és a mókusok játékokkal a Nickelodeon Magyarország honlapján!
Alvin és a mókusok 4 – Mókás menet | Filmek
40 hozzászólás a(z) “ Alvin és a mókusok 4 – Mókás menet ” bejegyzéshez scarabeus990 2015. augusztus 24. hétfő - 11:36. Hát nekem be jön csak az a baj hogy szerintem a készitők kifogynak az ötletekből. Mármint a harmadik rész egy szigeten játszódott!!!!!
Alvin és a mókusok 3. - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Alvin, Simon és Theodore valamint új barátaik, a három mókuslány világ körüli útra indul. A luxus óceánjáró, amin nekivágnak, nem számíthat békés útra: a mókusok számára a fedélzet egyetlen hatalmas ringatózó játszótér. Ám a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigeten vetődnek partra.


Vélemények. Indavideo. Stream. Filmnézés. Ingyen. Android. Elemzés. Avi. HD. BDrip. Kritika. DVDrip. Szereplők. iPad. 480p. Full Movie. Filmek. Watch Free. Film online.1080p. Teljes. Download. MP4. letöltés. Videa. Angolul.. 720p. iPhone. 4K Blu-ray. Magyarul