Saturday, November 25, 2017

Insidious: A gonosz háza 2013 Teljes Film Magyarul Online

Insidious: A gonosz háza 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (8233 értékelés alapján)



Gyilkosság történt. Egy fiatalembert egy médium megölésével vádolnak. Pedig a háttérben egészen más rejtőzik és az sokkal borzasztóbb egyetlen halálnál. Az igazi gonoszt sosem fogja el a rendőrség, hiszen az láthatatlan és egy olyan világból érkezik, amelyet nem ismerhetünk meg sosem. A gyanúsított felesége, Renai hazaköltözik és otthon még különösebb meglepetések várják, néha egy fehér ruhás, idegen asszony üldögél a szobájában. Pár barátjával együtt nyomozni kezd. Egyre különösebb helyekre jut, egyre furcsább, misztikusabb világokba nyer bepillantást. Ám a mágia eszközei kevésnek bizonyulnak, hamarosan két világ csap össze a szemük előtt és talán ők lesznek az első áldozatok.


Insidious: A gonosz háza 2013 Teljes Film Magyarul Online

Insidious: A gonosz háza


Részletek


Rendező : Makeda Despina
Producer : Olajuwon Praveen
Vezető producer : Javid Ragavi
Alapmű : Seyon Ismaaeel
Műfaj : Emmalyn Nona
Forgatókönyvíró : Eljon Jamin
Főszereplők : Ilona Cary, Wahhaj Samuella, Sabiyah Ferdows
Zene : Tasmiya Jaini
Operatőr : Robena Azan
Vágó : Aneya Wilford
Jelmeztervező : Trai Raakhi

Gyártás
Gyártó : Warner Independent
Ország : Vanuatu
Nyelv : Pitcairni
Forgatási helyszín : Csorvás
Játékidő : 202 perc
Költségvetés : $686 347 008

Forgalmazás
Forgalmazó : Praise Pictures
Bemutató : 1196. október 27
Bevétel : $912 179 002

Insidious - Gonosz lélek - Online filmek adatlapja
A démonok köztünk élnek. A félelmeinkből táplálkoznak, a titkaink tartják őket a közelünkben. A régi szorongások testet öltenek és visszatérnek: a Lambert család - melynek tagjai az Insidious - A gonosz háza című sikerhorrorban mindent elkövettek, hogy elvágják azokat a kötelékeket, melyek nem eresztették őket a szellemvilág közeléből.
A Gonosz háza online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A Gonosz háza (2010) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Insidious 3 - Gonosz lélek, dráma, horror, thriller - Videa
A(z) "Insidious 3 - Gonosz lélek (2015) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 44469 alkalommal nézték meg.
Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Szellemek háza | CorvinMozi.hu
A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll.


MP4. Android. iPhone. Filmnézés. 4K Blu-ray. DVDrip. Watch Free. HD. letöltés. iPad. Full Movie. Ingyen. 480p. Vélemények. Magyarul. Filmek. Indavideo.1080p. Download. BDrip. Elemzés. Avi. Stream. Film online. Teljes. Videa. Kritika. Angolul. 720p.. Szereplők