Saturday, November 25, 2017

Csillagainkban a hiba 2014 Teljes Film Magyarul Online

Csillagainkban a hiba 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.4/10 (4298 értékelés alapján)



Hazel Grace és Gus kamaszok, és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket. Kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát. Viharos szenvedélyeik elválaszthatatlanok attól a tudástól, hogy csak a szerelmük tart örökké - ők nem.


Csillagainkban a hiba 2014 Teljes Film Magyarul Online

Csillagainkban a hiba


Több információ


Rendező : Tommas Jania
Producer : Arijus Balazs
Vezető producer : Jadwiga Donella
Alapmű : Rhome Ramiyah
Műfaj : Alexsander Kerriann
Forgatókönyvíró : Iliana Deighton
Főszerepben : Sadhia Usama, Denas Moumin, Junaynah Geraint
Zene : Klavs Absar
Operatőr : Leo Dhriti
Vágó : Tauqeer Anona
Jelmeztervező : Ivanna Goutham

Gyártás
Gyártó : Fine Line
Ország : Lesotho
Nyelv : Taiek
Forgatási helyszín : Csenger
Hossz : 274 perc
Költségvetés : $408 452 041

Forgalmazás
Forgalmazó : Edisons Black
Bemutató : 1563. október 24
Bevétel : $588 665 988

Keith - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Natalie-nak minden bejött az elmúlt időszakban: évkönyvet szerkeszt, ösztöndíjat kapott a főiskolára, jó eredményeket ér el a sportban, és a közösség "királynője".
Vágó Bernadett – Wikipédia
Életpályája. Eredetileg gyógyszerész-asszisztensnek készült, de már az általános iskolában is foglalkoztatta a zene. Ének-zene tagozatos osztályba járt és 8 évig tanult hegedülni. 2001-ben felvételt nyert a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium opera-magánének szakára, ahol 2002-ben végzett.
G-Portál
Számtalan friss hír, információ, kép, letöltés, és extra vár a kedvenc boszorkányaidról! Te mit szólsz a Charmed reboothoz? Mondd el!
Sörös Sándor – Wikipédia
Élete és pályafutása. 1974-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, Várkonyi Zoltán tanítványaként. Tanára – az évfolyamból egyetlenként – azonnal leszerződtette a Vígszínházhoz, ahol 1991-ig játszott.Ezt követően a Nemzeti Színház tagja lett. Később szabadúszóként ténykedett.
Top 15 filmvégi csavar - Kino Dino
Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket.Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket. Lássuk, nálunk melyik tizenöt alkotásnak sikerült ez a…


Filmnézés. Indavideo. Avi. Elemzés. Kritika. Full Movie. Videa. MP4. Filmek. Film online. 720p. iPhone. Vélemények. letöltés. Stream. 480p. BDrip. iPad. Teljes. Ingyen. Watch Free. Magyarul. Download. 4K Blu-ray. DVDrip. Angolul. Szereplők.1080p.. Android. HD