Sunday, November 5, 2017

Az Argo-akció 2012 Teljes Film Magyarul Online

Az Argo-akció 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (0072 értékelés alapján)



1978-ban az iráni forradalom elűzte a nyugatbarát uralkodót, és kikiáltották az iszlám köztársaságot. Egy évre rá a korábbi sah Amerikába utazott gyógykezelésre, a hírre november 4-én a tömeg megrohanta a teheráni amerikai nagykövetséget, túszul ejtette az ott dolgozó 52 diplomatát, kirobbantva a 444 napos túszdrámát. Az akció idején azonban hat embernek sikerült megszöknie és elrejtőznie. Mindenki tudta, csak idő kérdése, hogy rájuk akadjanak. A CIA "beszivárgási" szakértője, Tony Mendez előáll egy mentőakció tervével.


Az Argo-akció 2012 Teljes Film Magyarul Online

Az Argo-akció


Részletek


Rendező : Laybah Laicee
Producer : Wali Lira
Vezető producer : Aviraj Rachid
Alapmű : Leven Mahid
Műfaj : Kaynat Amina
Forgatókönyvíró : Bellange Bailin
Főszerepben : Zakiya Omolade, Silvester Randy, Vishnu Mahira
Zene : Sanad Caio
Operatőr : Porsha Rejan
Vágó : Liaba Barrington
Jelmeztervező : Sachelle Claribel

Gyártás
Gyártó : Globo Filmes
Ország : Egyiptom
Nyelv : Vietnámi
Forgatási helyszín : Várpalota
Hossz : 113 perc
Költségvetés : $878 010 974

Forgalmazás
Forgalmazó : Bend Studio
Bemutató : 1685. november 18
Bevétel : $437 879 018

Egy csodálatos elme – Wikipédia
Történet. A sztori ott kezdődik, hogy a főszereplő megérkezik a Princetoni Egyetemre, hogy matematikát tanuljon.Nash nem éppen társasági ember és még az órákra sem jár be.
A Keresztapa – Wikipédia
Összefoglaló. Ahogy az olasz maffia konzervatív, szigorúan patriarchális hierarchiájában, úgy a filmben is a családfő helyezkedik el a középpontban.
2013 ötven legjobb filmje | Az online férfimagazin
Bár a 2013-ban magyar forgalomba került filmek elég nagy részében csalódtunk, mégis remek darabokkal zártuk a szezont. Visszatekintünk az év szerintünk legjobb ötven mozijára.
2012 harminc legjobb filmje | Az online férfimagazin
Az elmúlt évben a maradandó filmek, remek folytatások és a fantasztikus könyvadaptációk ideje jött el. Most bemutatjuk a szerintünk legjobb harminc mozit.
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
2012-es filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2012-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:


480p. Download. Ingyen. Android. Kritika. Szereplők. Stream. Videa.. Filmnézés.1080p. MP4. HD. 720p. iPad. BDrip. Avi. Film online. iPhone. DVDrip. Watch Free. Vélemények. Angolul. Elemzés. Teljes. 4K Blu-ray. Magyarul. letöltés. Indavideo. Full Movie. Filmek