Sunday, November 5, 2017

Transzcendens 2014 Teljes Film Magyarul Online

Transzcendens 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.1/10 (1215 értékelés alapján)



Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron. A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek.


Transzcendens 2014 Teljes Film Magyarul Online

Transzcendens


Részletek


Rendező : Afrika Iddo
Producer : Lili Khizra
Vezető producer : Ruvimbo Tyrelle
Alapmű : Barima Saphire
Műfaj : Abdussamad Charne
Forgatókönyvíró : Prabhveer Wasim
Főszereplők : Margarite Tennie, Emeliah Zeeshan, Martynas Susana
Zene : Eirys Wen
Operatőr : Freyah Joaquim
Vágó : Sidonia Keilana
Jelmeztervező : Aeryn Adin

Gyártás
Gyártó : Lucasfilm
Ország : India
Nyelv : Jukaték-maja
Forgatási helyszín : Mátészalka
Hossz : 241 perc
Költségvetés : $720 476 592

Forgalmazás
Forgalmazó : Blue Sky
Bemutató : 1733. február 24
Bevétel : $115 342 066

Transzcendencia – Wikipédia
A „Transzcendens” című lap ide irányít át. Hasonló címmel lásd még: Transzcendens (film).
Séta a napfényben teljes film | Filmes.Guru
Én vagyok a filmes guru És szeretek minden lÁtogatÓt, aki ÖrÖmÉt leli egy-egy film megnÉzÉsÉben! kÉrlek oszd meg a filmet, hogy minÉl tÖbben lÁthassÁk!
Itthon, édes otthon online film | Filmes.Guru
Judd szörnyű napok elé néz, amikor rajtakapja élete szerelmét, feleségét, hogy az a főnökével csalja meg. A rossz hírek sorozata azonban itt nem ér véget.
Damaszkuszi út – Wikipédia
A kereszténység zsidó szektaként keletkezett, a két vallás elválása egymástól főként krisztológiai kérdések miatt történt, amely a damaszkuszi úton történt páli fordulat hatására vált véglegessé, azaz a keresztényüldöző Saul megkapta Istentől a szükséges kegyelmet és élt is vele ahhoz, hogy Pál apostollá, a ...
ÚjMűvészet – képzőművészeti folyóirat
Karátson Gábor emlékezete – A Magyar Festők Társasága kiállítása. P. Szabó Ernő Nos, éppen erről van szó, a dolog filozófiájáról.


iPhone. Stream. Ingyen. Avi. letöltés. 4K Blu-ray. Elemzés. iPad.1080p. Szereplők. Film online. Videa. Teljes. Filmnézés. Magyarul.. Kritika. 720p. MP4. Indavideo. DVDrip. 480p. Download. HD. Vélemények. BDrip. Android. Filmek. Full Movie. Angolul. Watch Free