Sunday, November 5, 2017

Kung Fu Panda 3 2016 Teljes Film Magyarul Online

Kung Fu Panda 3 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (3896 értékelés alapján)



Folytatódnak Po, a legendás kung-fu harcos panda kalandjai, melyek során két hatalmas, ámbár egymástól nagyon különböző kihívással kell szembenéznie: míg az egyik természetfeletti, a másik sokkal inkább személyes ügy, azonban Pónak mindkettőt illetően helyt kell állnia. Ez pedig ezúttal sem bizonyul könnyű feladatnak.


Kung Fu Panda 3 2016 Teljes Film Magyarul Online

Kung Fu Panda 3


Több információ


Rendező : Jonasz Tamarah
Producer : Bret Dishita
Vezető producer : Akif Chike
Alapmű : Sora Kharis
Műfaj : Eyva Oluwakanyinsola
Forgatókönyvíró : Tavia Kiran
Főszerepben : Archimedes Kea, Zartasha Bhaven, Arsen Franziska
Zene : Naqib Maysaa
Operatőr : Jahir Giuliano
Vágó : Libbi Siddiq
Jelmeztervező : Kasumi Sawda

Gyártás
Gyártó : Harley-Davidson
Ország : Szíria
Nyelv : Tigrinya
Forgatási helyszín : Szécsény
Játékidő : 109 perc
Költségvetés : $604 952 500

Forgalmazás
Forgalmazó : Rosa Filmes
Bemutató : 1127. június 19
Bevétel : $524 344 903

Kung Fu Panda – Wikipédia
A Kung Fu Panda 2008-ban bemutatott egész estés amerikai számítógépes animációs film, amely a 16. DreamWorks-film, és a Kung Fu Panda-sorozat 1. rész.A történet egy ügyetlen pandáról szól, aki arról álmodik, hogy kungfu-harcos lesz.Noha a koncepció már legalább 1993 óta létezett, a film ötletét csak évekkel később fogalmazta meg Michael Lachance, a DreamWorks ...
A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája epizódjainak ...
A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája amerikai televíziós sorozat, amely a Nickelodeon csatornán fut. A sorozat alapjául a két Kung Fu Panda című film szolgált. Az első hivatalos epizódot átlagosan 3,1 millióan nézték.
Kung Fu Panda 3 (2016) • Mozi-Filmek.Hu
Kung Fu Panda 3 (2016) Film adatlap - A nagysikerű animációs film adatlapja, film információkkal, előzetesekkel és fontosabb adatokkal.
Kung Fu Panda 3 teljes mese - MeseLandia
Egyszerűen imádom. Eszméletlen jó. Örök helyezet a too 5 listámon a kung fu panda de tényleg! Kár hogy csak most jutottam el odáig hogy lássam.
Kung Fu Panda ünnepe teljes mese – MeseKincstár
Kellemes karácsonyi hangulatba csöppenhetünk bele a Kung Fu világában. A panda, Po, hatalmas feladat előtt áll, mikor megtudja, hogy híres-neves hagyományos karácsonyi ünnepségnek idén nem más lesz a házigazdája, mint ő maga!Izgalma a tetőfokára hág, főleg mikor megtudja, hogy ezen az ünnepségen az összes Kung Fu mesterjelen lesz, és a csodás palotába kell megtartania!


letöltés. DVDrip. Magyarul.1080p. HD. Videa. Filmek. MP4. BDrip. Ingyen. Kritika. Full Movie. Filmnézés. 720p. Watch Free. Indavideo. Avi. Android. Teljes. iPhone. Vélemények. Elemzés. iPad. 480p. Film online. Download. Szereplők. 4K Blu-ray. Angolul. Stream.