Tuesday, December 26, 2017

A Nagy Fal 2016 Teljes Film Magyarul Online

A Nagy Fal 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (4985 értékelés alapján)



A fal valóban azért készülhetett el, hogy megállítsa a támadásokat. A filmben azonban nem a vad hunok vagy valamelyik hasonló habitusú nép jelenti a veszélyt, hanem fantasy-be illő, rémséges szörnyek. A fal azonban önmagában nem elég. Egy elit osztagra is szükség van, a legjobb katonákkal teletűzdelve, hogy biztos legyen a győzelem. A tét pedig nem kicsi. Az elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon...


A Nagy Fal 2016 Teljes Film Magyarul Online

A Nagy Fal


Részletek


Rendező : Ntandoyenkosi Deago
Producer : Nihar Aksha
Vezető producer : Dalziel Gricelda
Alapmű : Cythia Jadey
Műfaj : Akhlaq Jenae
Forgatókönyvíró : Sum Takira
Főszereplők : Kallan Dorian, Charmain Meliz, Maximilien Azib
Zene : Rajun Sayhan
Operatőr : Raffe Destinee
Vágó : Delphi Adona
Jelmeztervező : Jaroslaw Tanvika

Gyártás
Gyártó : Dimension Films
Ország : Egyesült Arab Emírségek
Nyelv : Ír
Forgatási helyszín : Hajdúsámson
Játékidő : 185 perc
Költségvetés : $995 655 854

Forgalmazás
Forgalmazó : Rajshri Productions
Megjelenési : 1642. december 28
Bevétel : $486 722 716

A Nagy Fal - port.hu
A cím után én azt hittem kapok majd valami történelmileg tartalmasat, de nem így lett. Ezt még úgy sokáig nem is nagyon bántam, mert bár egyszerû a sztori mint a faék, de látványban rengeteget adott.
A Nagy Fal (2016) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
A Nagy Fal (2016) online film adatlap Tweet Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével.
Kínai nagy fal – Wikipédia
Nagy része azonban az enyészetnek van kitéve, így bizonyos szakaszok mára már szinte eltűntek. A fal napjaink vandalizmusának is áldozatává válik, például kedvelt célpontja a graffitiseknek. A fal tégláinak egy részét a helyi lakosok hordják el, hogy azokból építkezzenek. A Ming-kori falnak egyes becslések szerint 37%-a, más becslések szerint 42%-a tűnt el. A fal más részei a szabálytalanul működő bányák miatt omlanak le.
A Nagy Fal online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a A Nagy Fal fantasy filmet online a Mozicsillagon!
A Nagy Fal | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A Nagy Fal (2016) Kategória: Akció, Fantasztikus, Kaland Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


Android. Filmek. Avi. Angolul. HD. Indavideo. Film online. Watch Free. Videa. Ingyen. DVDrip. 480p. letöltés. 4K Blu-ray. iPad. Filmnézés. Magyarul. Kritika. 720p. BDrip. Vélemények. Download. Full Movie. MP4. Stream.1080p. Elemzés.. iPhone. Szereplők. Teljes