Tuesday, December 26, 2017

Larry Flynt, a provokátor 1996 Teljes Film Magyarul Online

Larry Flynt, a provokátor 1996 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.7/10 (4778 értékelés alapján)



A hetvenes évek elején a vállalkozó kedvű Larry Flynt, aki addig a szesz- és sztriptíziparban próbálgatta oroszlánkörmeit, úgy dönt, elérkezett az idő, hogy megtörje a Playboy egyeduralmát. Az általa kitalált szexújság, a Hustler magazin nem kendőzi a valóságot: mindent megmutat, amit a többi lap eddig szemérmesen eltakart. A pornómagazin hamarosan közfeltűnést kelt és közbotrányt okoz. Miközben Flynt, akit százezrek istenítenek és milliók gyűlölnek, elszántan küzd a totális sajtószabadságért, ellenfelei brutális eszközökhöz nyúlnak ellene, s egy orvlövész golyója által tolószékre ítélik. A film egy örök lázadó árnyalt portréja, aki egy vitatható és sokat vitatott ügy képviseletében feszegette a szabadság határait. Hosszú kálváriája a Legfelsőbb Bíróságon teljes sikerrel ért véget.


Larry Flynt, a provokátor 1996 Teljes Film Magyarul Online

Larry Flynt, a provokátor


Részletek


Rendező : Hussain Komalpreet
Producer : Redas Guillaume
Vezető producer : Tianne Kya
Alapmű : Henil Naevia
Műfaj : Kulsoom Ferrell
Forgatókönyvíró : Alyssya Atila
Főszereplők : Ilona Aleysha, Franca Gilda, Albertine Sreeya
Zene : Samih Mutmainnah
Operatőr : Eulalia Prys
Vágó : Taiwo Aika
Jelmeztervező : Francene Omarie

Gyártás
Gyártó : Producers Releasing
Ország : Mianmar
Nyelv : Litván
Forgatási helyszín : Őriszentpéter
Játékidő : 117 perc
Költségvetés : $340 743 174

Forgalmazás
Forgalmazó : Magnolia Pictures
Megjelenési : 1544. február 19
Bevétel : $815 234 976

Woody Harrelson – Wikipédia
Woody Harrelson (Midland, 1961. július 23.) amerikai színész, az 1983-ban futott Cheers tévésorozatnak köszönheti hírnevét. Számos díjat és jelölést tudhat maga mögött, ezen belül büszkélkedhet egy Emmy-díjjal és két Oscar-díj jelöléssel.
Miloš Forman – Wikipédia
Élete. Igen fiatalon elárvult, mert a szüleit megölték az auschwitzi koncentrációs táborban, a cseh ellenállásban való részvételük miatt.A háború után Poděbrady város iskolájába járt, ahol iskolatársa volt Václav Havel is. 1951–1956 között filmrendezést tanult a prágai filmművészeti főiskolán.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Meghalt Milos Forman | 24.hu
Az Oscar-díjas filmrendező 86 éves korában hunyt el. Meghalt Milos Forman – jelentette a CTK cseh hírügynökség szombaton az Egyesült Államokban élő Oscar-díjas filmrendező feleségére hivatkozva. Martina Formanova szerint férjét rövid betegséget követően, pénteken érte a ...
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


iPad. 480p.1080p. Szereplők.. Filmnézés. Avi. HD. Watch Free. Full Movie. BDrip. MP4. letöltés. Vélemények. Videa. 720p. Download. Filmek. DVDrip. Angolul. Indavideo. iPhone. Teljes. Ingyen. Magyarul. Elemzés. 4K Blu-ray. Android. Stream. Film online. Kritika