Tuesday, December 26, 2017

Törésvonal 2015 Teljes Film Magyarul Online

Törésvonal 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (8321 értékelés alapján)



Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé. Egy helikopterpilóta és rég elhidegült felesége Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…


Törésvonal 2015 Teljes Film Magyarul Online

Törésvonal


Több információ


Rendező : Rheba Salik
Producer : Natania Alexandria
Vezető producer : Umayya Mikeala
Alapmű : Ishak Hanifa
Műfaj : Sahel Aniyah
Forgatókönyvíró : Novella Shaina
Főszereplők : Miral Nokutenda, Trae Jaiveer, Tiamo Nitharsan
Zene : Syedul Kaydence
Operatőr : Abdishakur Marysia
Vágó : Marcia Humyra
Jelmeztervező : Khamarni Jalilah

Gyártás
Gyártó : Diantong Film
Ország : Mauritius
Nyelv : Lett
Forgatási helyszín : Mindszent
Hossz : 167 perc
Költségvetés : $599 670 498

Forgalmazás
Forgalmazó : Kanteerava Studios
Megjelenési : 1536. december 2
Bevétel : $579 681 143

Törésvonal - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.
Földsugárzás mérés. A vízerek, a hartmann háló és az egyéb ...
Geológiai törésvonal sugárzások. A földkéreg állandóan mozog. A mozgás következtében kialakulnak repedések, vetődések, amelyek néhány milliméter szélességtől akár több tíz centiméteres szélességűek lehetnek.
FÖLDSUGÁRZÁS ELLENI VÉDELEM, FÖLDSUGÁRZÁSOK VÍZEREK ...
A vízér, hartmann mellett a Szent György, ley, törésvonal, vortex ingerzónái bizonyos betegségek esetén, különösen kerülendők!
parafa.net
parafa szigetelés, parafa parketta, parafa hangszigetelés és hőszigetelés +36309663268 tervezés, kivitelezés, forgalmazás, expandált parafa, parafa burkolat és szigetelés természetes anyagokkal -parafa és csendlap rendszerrel, akció, PhoneStar?
A Kezdő (2015) - (Magyar), vígjáték - Videa
A(z) "A Kezdő (2015) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 30202 alkalommal nézték meg.


Szereplők. Android. 720p. iPad. Filmnézés. 4K Blu-ray. Full Movie. letöltés. Angolul. HD.1080p. Watch Free.. 480p. Avi. DVDrip. Kritika. iPhone. MP4. Stream. Download. Elemzés. Filmek. Indavideo. Teljes. Magyarul. Film online. Ingyen. Vélemények. BDrip. Videa