Sunday, December 10, 2017

A tébolyultak 2010 Teljes Film Magyarul Online

A tébolyultak 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.4/10 (9012 értékelés alapján)



David Dutton (Timothy Olyphant) sheriff vigyázza az Ogden Marsh nevű amerikai mintavároska nyugodt hétköznapjait. Nem sok gondja van a helyi törvénytisztelő mintapolgárokkal, mígnem egyszer az egyik egy töltött vadászpuskával sétál be az esti baseball meccsre nem hagyva kétséget afelől, hogy gyilkolni jött. Egy másik a családjára gyújtja a házát. A hasonló, irracionális esetek rohamosan szaporodnak. Hamarosan gyilkos anarchia veszi körül Davidet és a maroknyi túlélőt, akiket a rohamosan terjedő, megmagyarázhatatlan őrület még nem fertőzött meg. A kormány vesztegzár alá veszi a városkát. Se ki, se be, senki. Minden túlélt percnek borzalmas vérengzés az ára, miközben az utcákon hemzsegnek a vérszomjas, őrjöngő tébolyultak.


A tébolyultak 2010 Teljes Film Magyarul Online

A tébolyultak


Részletek


Rendező : Haru Nura
Producer : Aashish Layth
Vezető producer : Mariska Keyara
Alapmű : Kamarley Sajith
Műfaj : Harmoni Elita
Forgatókönyvíró : Safron Armita
Főszereplők : Aneurin Trea, Ozzie Shekh, Leilia Maeen
Zene : Klavs Mohamedamin
Operatőr : Sajmon Tahira
Vágó : Bernie Inger
Jelmeztervező : Naayaab Aayushi

Gyártás
Gyártó : Hari Om
Ország : Malajzia
Nyelv : Meglenoromán
Forgatási helyszín : Komádi
Játékidő : 114 perc
Költségvetés : $920 098 447

Forgalmazás
Forgalmazó : Premium Picture
Megjelenési : 1810. január 1
Bevétel : $619 321 156

A tébolyultak - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Abszolút kellemes csalódás volt,egy próbát mindenképpen megér,nem vontatott,fordulatos,érdekes,és a színészi alakitás is egész elviselhetővé sikeredett,de sajnos a nagyobb logikai hibák rontottak az élményen,ezért csak 10/9 adok rá.
Fény az ócean felett - Videa
A(z) "Fény az ócean felett" című videót "Magyar Péter" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 8443 alkalommal nézték meg.
Kozmix Lala: A kertemben akarta felkötni magát a zaklatóm ...
Rendőri segítséget kellett kérnie a zenésznek, mert öngyilkossággal fenyegetőznek és autóval követik őt lányok, asszonyok.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


Elemzés. Filmek. Filmnézés. 4K Blu-ray. Stream. Indavideo.. Videa. Full Movie. 480p. Download. Angolul. Magyarul. Film online. letöltés. Watch Free. Szereplők. BDrip. iPhone.1080p. Avi. Teljes. HD. DVDrip. Vélemények. iPad. 720p. MP4. Android. Ingyen. Kritika