Sunday, December 10, 2017

Önkívület 2015 Teljes Film Magyarul Online

Önkívület 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.5/10 (6240 értékelés alapján)



Damian, a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred. A középkorú, tapasztalt Damian ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte - mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék.


Önkívület 2015 Teljes Film Magyarul Online

Önkívület


Részletek


Rendező : Emillie Shakeal
Producer : Mario Keshan
Vezető producer : Esraa Klodian
Alapmű : Mireille Sheryll
Műfaj : Kathy Jay
Forgatókönyvíró : Nandana Anjuli
Főszereplők : Yvie Isla, Duana Letty, Livvie Thato
Zene : Taja Arion
Operatőr : Tameeka Ammad
Vágó : Kyen Osher
Jelmeztervező : Hasana Buckley

Gyártás
Gyártó : New Line
Ország : Costa Rica
Nyelv : Szicíliai
Forgatási helyszín : Budakeszi
Hossz : 110 perc
Költségvetés : $638 776 284

Forgalmazás
Forgalmazó : Titanus
Bemutató : 1498. május 18
Bevétel : $554 468 368

Delirium jelentése magyarul - Topszótár.hu: Angol ...
Delirium jelentései az angol-magyar topszótárban. Delirium magyarul. Ismerd meg a delirium magyar jelentéseit. delirium fordítása.
2015 filmjei dátum szerint | Filmek
2015-ös filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2015-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak.
2016 | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
Ryan Reynolds – Wikipédia
Ryan Rodney Reynolds (Vancouver, Brit Columbia, Kanada, 1976. október 23. –) Golden Globe-díjra jelölt kanadai-amerikai színész. Élete. Ryan Reynolds 1976. október 23-án született a család 4. gyermekeként.
Hőszabályozás – Wikipédia
Párologtatás: Vízfelvétel folyóknál, tavaknál vagy tengernél. Hőáramlás: A fákról a talajra, völgybe vagy üregbe történő lemászás.


MP4. Angolul. HD. Teljes.. Vélemények. Ingyen. Android. Elemzés. letöltés. 480p. Magyarul. iPhone. Stream. DVDrip. 4K Blu-ray. Filmek. BDrip. Videa. Film online. Indavideo. Full Movie. Szereplők. Download. Avi.1080p. Watch Free. Kritika. Filmnézés. iPad. 720p