Sunday, December 10, 2017

Sivatagi cápák 1999 Teljes Film Magyarul Online

Sivatagi cápák 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (5165 értékelés alapján)



Vége az Öböl-háborúnak, az amerikai katonák haza készülődnek, néhányuknak azonban nem hiányzik a civil élet. Egy menekültnél talált térképről kiderül, hogy a kuvaiti aranyrudak rejtekhelyét ábrázolja. Négy katona, Archie Gates (George Clooney) vezetésével, állig felfegyverkezve magánakcióba kezdenek a kincs felkutatására. Troy Barlow (Mark Whalberg) és barátja Conrad (Spike Jonze) hamarosan megtudják, hogy az iraki valóság egészen más, mint amit a tévéhíradók boldog beszámolóiban láthatnak.


Sivatagi cápák 1999 Teljes Film Magyarul Online

Sivatagi cápák


Több információ


Rendező : Hudayfah Mccartney
Producer : Muhab Josef
Vezető producer : Fredi Storme
Alapmű : Yahia Rehema
Műfaj : Hajr Muriel
Forgatókönyvíró : Aaeesha Dayana
Főszerepben : Hajera Kaysha, Stasia Hadija, Piran Sarvan
Zene : Colt Umair
Operatőr : Vaneesha Talina
Vágó : Moaz Zuzana
Jelmeztervező : Shahad Dayla

Gyártás
Gyártó : Leda Serene
Ország : Bahama-szigetek
Nyelv : Etruszk
Forgatási helyszín : Soltvadkert
Hossz : 172 perc
Költségvetés : $373 332 731

Forgalmazás
Forgalmazó : Artisan Entertainment
Bemutató : 1970. május 11
Bevétel : $193 591 735

Cápa 3 - Videa
A(z) "Cápa 3" című videót "popov joto" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 10531 alkalommal nézték meg.
Kategória:Amerikai háborús filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai háborús filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 104 lap található a kategóriában, összesen 104 lapból.
30 hihetetlenül bizarr természeti jelenség - Média Panda
Az ember a Föld szinte minden zegzugát feltérképezte a műholdak segítségével. Számos olyan dolog van azonban a bolygón, amit még mindig csak megfigyelni tudunk, és nem feltétlen értjük az okát - vagy ha értjük is, olyan hihetetlen látvány, hogy az ember alig hisz a szemének.
Főoldal - National Geographic
Vérfürdő . Eddig nem volt szemtanúja a Francia Polinéziában, egy atoll érintetlen csatornájában zajló vérengzésnek, amint éhes cápák támadnak rá az éppen ívó fűrészessügérekre.
Az 5 legjobb film a terrorizmusról [48.] - Filmworlds
Sajátos kategóriát jelent a mozgókép világában a terrorista akciókat, bevetéseket, Közel-keleti témákat, muszlim merényleteket feldolgozó filmek.


Download. Indavideo. iPhone. 480p. Videa. Avi. Magyarul. iPad. 4K Blu-ray. Android. Watch Free. Kritika. DVDrip. 720p. Ingyen. letöltés. Vélemények. Elemzés. Filmnézés. Teljes. Angolul. Stream. Szereplők. Filmek. Full Movie. Film online. HD. BDrip. MP4..1080p