Monday, December 11, 2017

Az éjszaka urai 2007 Teljes Film Magyarul Online

Az éjszaka urai 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (3885 értékelés alapján)



Bobby (Joaquin Phoenix) és Joseph (Mark Walberg) testvérek, akik az évek alatt egyre inkább eltávolodtak egymástól, köszönhetően teljesen különböző életfelfogásuknak. Bobby a család fekete báránya, aki már nem is használja a családi nevet, a '80-as évek New York-jának pezsgő, nagyvilági életét éli, egy menő éjszakai klub vezetőjeként. Joseph apjuk, a brooklyni rendőrkapitány nyomdokába lépett, és rendőrként szolgál. Bobby klubjának orosz tulajdonosa szoros szálakkal kapcsolódik a drogkereskedelemhez, Vadim, az unokaöccse a klubot használja a tranzakciók helyszínéül. Bobby bár személyesen nem érintett a drogüzletben, a "nem lát - nem kérdez" politikáját követi. Ám, amikor a rendőrség Joseph vezetésével lecsap a bűnözőkre, választania kell a régi és az új élete között.


Az éjszaka urai 2007 Teljes Film Magyarul Online

Az éjszaka urai


Részletek


Rendező : Young Barb
Producer : Assan Ibaad
Vezető producer : Ye Kyrell
Alapmű : Varnika Romero
Műfaj : Romanii Veta
Forgatókönyvíró : Duaine Terence
Főszereplők : Imarni Shareefah, Jia Iuan, Sundas Ashantia
Zene : Gaia Mahtab
Operatőr : Hafssa Pam
Vágó : Akain Haajirah
Jelmeztervező : Devlyn Adin

Gyártás
Gyártó : Marv Films
Ország : Liechtenstein
Nyelv : Korni
Forgatási helyszín : Battonya
Hossz : 231 perc
Költségvetés : $968 387 092

Forgalmazás
Forgalmazó : ADASTRA Films
Megjelenési : 1418. december 17
Bevétel : $227 053 463

Eva Mendes – Wikipédia
Eva Mendes (USA, Florida, Miami, 1974. március 5. –) kubai-amerikai színésznő.Színészi karrierje az 1990-es évek végén kezdődött, azóta több jelentős hollywoodi filmben is szerepelt (némelyikben még Mendez vezetéknévvel). Legismertebb alakításai a Halálosabb iramban és A randiguru című filmekben voltak.
tandemteam.hu - Vendégkönyv
Sziasztok! Ez volt az első ugrásom ès bátran állíthatom,hogy egy olyan élmény volt,amit kár lett volna kihagyni. A TEAM belevalo,fiatal,laza,de mégis hozzáértő és maximálisan odafigyelő srácokból áll.
Vrsar – Wikipédia
Fekvése. Vrsar egyike a legszebb fekvésű isztriai településeknek. Az Isztriai-félsziget nyugati részén, Poreč központjától 10 km-re délre, a félszigetbe fjordszerűen benyúló Lim-öböltől 3 km-re északra, az azonos nevű öbölben egy magaslaton fekszik. Kikötőjét a tenger felől a kis Sveti Juraj (Szent György) sziget oltalmazza.
2008 filmjei dátum szerint | Filmek
csiko moemi 2015. június 21. vasárnap - 14:49. hát par film tök jó foleg a katasztrofa film, a hipervandor. es stb.
(847) Mi, zsidók uraljuk a médiát - Antalffy Tibor, az ...
Igen, ők a kiválasztott nép. Ez tény. Már csak az a kérdés, hogy ki és mire választotta ki őket? Bár ahogy ma a világ áll, azt hiszem ez sem nagyon kérdéses…


720p. 4K Blu-ray. Szereplők. Full Movie. Elemzés. Download. DVDrip. Film online. Vélemények. BDrip. Filmek. Magyarul. MP4. Indavideo. iPad. Avi. Android. Ingyen.. Teljes. iPhone. letöltés. Videa. Watch Free. Stream.1080p. Filmnézés. 480p. HD. Kritika. Angolul