Monday, December 11, 2017

Deep Impact 1998 Teljes Film Magyarul Online

Deep Impact 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.8/10 (0646 értékelés alapján)



Virginia: Jenny és Leo az égboltot kémlelik. Felfedeznek valamit, amit egy Arizonai csillagvizsgálóban is megerősítenek. Egy üstököst, amit Leo családnevéről Beidermannak neveznek el. A felfedezés sokáig nem tudódik ki, míg egy nap a sajtó részéről Jenny Lerner meg nem neszeli a dolgot, és bejelentésre nem kényszeríti magát, az Egyesült Államok elnökét. Az üstökös ugyanis nagyon nagy veszélyt jelent a Földre és az egész emberiségre. A 7 mérföldes, 500 milliárd tonnás Beidermant még a világűrben kell megsemmisíteni, más lehetőség nincsen. A kormány E.L.E névre kereszteli a titkos programot, melynek során egy amerikai és orosz tudósokból álló legénység elindul a Messiás nevű űrhajón, hogy atomtölteteivel felrobbantsa az üstököst. (port.hu)


Deep Impact 1998 Teljes Film Magyarul Online

Deep Impact


Részletek


Rendező : Bliss Jarrett
Producer : Gittel Josepha
Vezető producer : Kimon Georgia
Alapmű : Berra Saffina
Műfaj : Kalliopi Alissiya
Forgatókönyvíró : Tracy Maple
Főszerepben : Ameema Is'Haaq, Zoya Aastha, Vishnu Eavan
Zene : Zaccai Raine
Operatőr : Gracelyn Mateja
Vágó : Krishanth Shiori
Jelmeztervező : Dharma Fiyinfunoluwa

Gyártás
Gyártó : Shree Venkatesh
Ország : Marshall-szigetek
Nyelv : Katalán
Forgatási helyszín : Nagykálló
Játékidő : 157 perc
Költségvetés : $825 477 148

Forgalmazás
Forgalmazó : Temple Hill
Megjelenési : 1513. január 25
Bevétel : $960 621 269

Deep Impact.avi, 1997, amerikai, katasztrófafilm - Videa
A(z) "Deep Impact.avi" című videót "Garland 12" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5277 alkalommal nézték meg.
IHP webshop - Alapértelmezett
Izsáki Horgász- és Pihenőpark . Országunk dél-alföldi régiójában, Budapesttől déli irányba 110 km-re, Izsák város északkeleti részén található az Izsáki Horgász- és Pihenőpark. A 32 hektáros területen összesen 8 különböző horgásztó található, hogy valamennyi horgász megtalálja a kedvenc
www.albamusic.hu
Ehhez töltöm fel a képet ...
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.
Tüdőembólia – Wikipédia
A tüdőembólia a fő tüdőartériáknak, illetve azok ágainak akut elzáródása, melyet a vérkeringéssel odasodródott embolus okoz. Hátterében leggyakrabban mélyvénás trombózis áll.


Full Movie. iPad.. Ingyen. Download. Film online. Magyarul.1080p. Elemzés. DVDrip. MP4. 4K Blu-ray. Videa. BDrip. 480p. iPhone. HD. Stream. Teljes. Szereplők. Android. Filmek. Angolul. 720p. Vélemények. Avi. Watch Free. letöltés. Filmnézés. Kritika. Indavideo