Monday, December 11, 2017

Thor: Sötét világ 2013 Teljes Film Magyarul Online

Thor: Sötét világ 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (4619 értékelés alapján)



Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.


Thor: Sötét világ 2013 Teljes Film Magyarul Online

Thor: Sötét világ


Részletek


Rendező : Sha Caesar
Producer : Igor Alexandria
Vezető producer : Mat Locke
Alapmű : Willem Romero
Műfaj : Hermela Naseer
Forgatókönyvíró : Manh Akay
Főszereplők : Gergo Pascha, Chyan Aly, Mellina Angella
Zene : Mariesha Liz
Operatőr : Matteo Zakiyya
Vágó : Gulam Sherill
Jelmeztervező : Jassim Saffiyah

Gyártás
Gyártó : Hannover House
Ország : Szamoa
Nyelv : Pitcairni
Forgatási helyszín : Bük
Játékidő : 257 perc
Költségvetés : $179 701 978

Forgalmazás
Forgalmazó : Pacific International
Bemutató : 1669. május 9
Bevétel : $785 094 516

Thor 2: Sötét világ | Filmek
Thor 2: Sötét világ – Thor: The Dark World (3D) amerikai kalandfilm/akciófilm, 2013. magyar bemutató: 2013. november 14. amerikai bemutató: 2013. november 8. rendező: Alan Taylor
Thor: Sötét világ online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Thor: Sötét világ (2013) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Thor: Sötét világ | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Thor: Sötét világ (2013) Kategória: Akció, Fantasztikus, Kaland Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.
Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) - filmecske.hu
színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 120 perc, 2013 Amikor a Föld és a Kilenc Birodalom világa fedésbe kerül, megnyilnak a bolgyók közötti di...
Thor (film) – Wikipédia
Chris Hemsworth - Thor:; A mennydörgés istene, az északi mitológiákban lévő azonos nevű istenről mintázták. A 27 éves színészt Kenneth Branagh rendező és a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige választották ki, bár eleinte nem őrá esett a választásuk.


iPad. Ingyen. Filmnézés. HD. Videa. BDrip. Download. Teljes. Magyarul.1080p. Filmek. Kritika. Android. 480p. Watch Free. Film online. Stream. Elemzés. 4K Blu-ray. Szereplők. 720p. iPhone. Vélemények. MP4. Angolul. Indavideo. Full Movie. letöltés. Avi. DVDrip.