Sunday, December 3, 2017

Csillagkapu 1994 Teljes Film Magyarul Online

Csillagkapu 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (8331 értékelés alapján)



1928-ban, Egyiptomban egy régészeti expedíció különös, kör alakú tárgyra bukkan. A tudósok nem tudják megállapítani a származását se a rendeltetését, így megoldatlan ügynek nyilvánítják. Hatvan évvel később, az egyiptológus Daniel Jackson merész elmélettel áll elő, mely szerint a titokzatos lelet földönkívüliek által épített, távoli világba nyíló csillagkapu. A szenzációs hír hatására az amerikai kormány elhatározza, hogy Jack O'Neill vezetésével egy sokat próbált katonai alakulatot küld az ismeretlenbe.


Csillagkapu 1994 Teljes Film Magyarul Online

Csillagkapu


Részletek


Rendező : Matthis Junaid
Producer : Erhan Daragh
Vezető producer : Muneerah Kean
Alapmű : Elvis Kharis
Műfaj : Elden Zeyd
Forgatókönyvíró : Daisha Rikki
Főszereplők : Lindon Jyoti, Nikesh Amileah, Harees Halaina
Zene : Ruwayda Erdal
Operatőr : Malaz Jordy
Vágó : Krisma Dharun
Jelmeztervező : Margherita Omarie

Gyártás
Gyártó : Geetha Arts
Ország : Omán
Nyelv : Amhara
Forgatási helyszín : Jászárokszállás
Játékidő : 125 perc
Költségvetés : $962 772 515

Forgalmazás
Forgalmazó : Studio 100
Bemutató : 1638. szeptember 11
Bevétel : $784 846 282

Csillagkapu (televíziós sorozat) – Wikipédia
A Csillagkapu (Stargate SG-1) az 1994-es Csillagkapu című filmen alapuló amerikai–kanadai televíziós sorozat.Középpontjában a csillagkapu nevű eszközök állnak, amelyek azonnali utazást tesznek lehetővé a világűr távoli pontjai között.
Stargate Universe – Wikipédia
A Stargate Universe amerikai–kanadai sci-fi televíziós sorozat, a Csillagkapu testvérsorozata ().A premier az amerikai SyFy csatornán volt 2009. október 2-án.Két évad után a megrendelő SyFy bejelentette, hogy nem lesz harmadik évad.
Csillagkapu: Atlantisz 1. évad - Online filmek adatlapja
A Csillagkapu: Atlantisz nem tökéletes, de számos téren egyértelmű fejlődés a silány TOS-hoz képest. 1. Végre egy ellenség, aki nem embernek néz ki, hanem igénybe veszi kicsit jobban a kosztüm/maszk részleg költségvetését. Az igaz, hogy még mindig perfektül beszélnek angolul (pedig egy olyan törpegalaxisban élnek, amit az
Csillagkapu: Atlantisz online sorozat - moovie.cc
Online sorozat ingyen: Csillagkapu: Atlantisz - Legújabb évad! Regisztráció nélkül, gyors sorozatnézés, ingyen! 82.000 online sorozat epizód.
Szarvas - index
az apukám főzött egy lekvárt. aztán többet. csak úgy, fűszer és lélek alapon, otthon a konyhában. ezzel kezdődött a Market története.


Indavideo. Teljes. Videa. Kritika. Elemzés. 480p. Full Movie. Film online. Download. 720p. Szereplők. Magyarul. Stream. Filmnézés..1080p. HD. Avi. iPad. Watch Free. Android. letöltés. MP4. 4K Blu-ray. Angolul. BDrip. Ingyen. DVDrip. Vélemények. Filmek. iPhone