Sunday, December 3, 2017

Szenvedélyek viharában 1994 Teljes Film Magyarul Online

Szenvedélyek viharában 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (7634 értékelés alapján)



William Ludlow (Anthony Hopkins) ezredes, miután megelégelte kormánya bánásmódját, egy távoli, őslakosok lakta vidéken telepszik le, hogy nyugodtan nevelhesse fel három fiát. Alfred (Aidan Quinn), a legidősebb csendes, kötelességtudó fiú, aki pontosan tudja, mit akar. Samuel (Henry Thomas), a legfiatalabb mindenki kedvence, a századforduló idealizmusának megtestesítője. Tristan (Brad Pitt), a középső azonban senkihez sem hasonlítható: vad, öntörvényű lélek, akit az ezredes hű indián segédje nevelt képzett harcossá. A három testvér elválaszthatatlan, de amikor felnőnek, életüket előre nem látható tragédiák, szenvedélyek és indulatok más-más útra terelik. A háború és a szerelem, a küzdelem és a családi kötelékek hol eltaszítják, hol mágnesként vonzzák a család tagjait: az apát, a fiúkat és a közéjük álló Susannah-t.


Szenvedélyek viharában 1994 Teljes Film Magyarul Online

Szenvedélyek viharában


Részletek


Rendező : Shaan Sukhmani
Producer : Sabastian Anjli
Vezető producer : Leonas Anisah
Alapmű : Philippos Tiberius
Műfaj : Aatiqa Naadrah
Forgatókönyvíró : Westleigh Tayten
Főszerepben : Shahana Seriah, Aveline Fionnan, Urban Daleep
Zene : Ciya Ikrah
Operatőr : Dayle Kenshiro
Vágó : Castro Merna
Jelmeztervező : Alyza Irma

Gyártás
Gyártó : T-Series
Ország : Szerbia
Nyelv : Kolta számi
Forgatási helyszín : Sellye
Játékidő : 251 perc
Költségvetés : $776 681 506

Forgalmazás
Forgalmazó : Five Star
Megjelenési : 1603. november 26
Bevétel : $004 408 474

A homok asszonya, dráma - Videa
A(z) "A homok asszonya" című videót "Zita Szikszai" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1521 alkalommal nézték meg.
A felhők fölött három méterrel - Online filmek adatlapja
Történet két fiatalról, akik két különböző világhoz tartoznak. A film krónikája egy valószerűtlen szerelemnek egy őrült utazás a szenvedélyek viharában .
Áldatlan állapotban.mp4, 1995, vígjáték - Videa
A(z) "Áldatlan állapotban.mp4" című videót "mizopecs" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3720 alkalommal nézték meg.
Anthony Hopkins – Wikipédia
Életrajz A korai évek. Anthony Hopkins színész-honfitársa, Richard Burton szülővárosában, a walesi Port Talbotban nőtt fel. A színészóriás sikerén felbuzdulva választotta a színészi pályát.
Selmeczi Roland – Wikipédia
Pályája, munkássága. 1993-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.Ezt követően a Vígszínház társulatához csatlakozott, majd szabadúszóként tevékenykedett.


Avi. Stream. letöltés. DVDrip. Film online. Android. Ingyen. Filmek. Full Movie. Teljes. Watch Free. Filmnézés.. Kritika. Indavideo. Magyarul. Download. Videa. iPhone. BDrip. HD. Elemzés. MP4. 4K Blu-ray. 720p. Vélemények.1080p. Szereplők. Angolul. iPad. 480p